bikini bölgesinde çıban

Büyük ihtimal kıl dönmesi. Çoğu zaman bişey yapmadan irin atıyor kendi ama antibiyotikli bi krem sürersen kısa sürede boşaltır içini. Jilet tahrişinden oluyor çoğu ya da ağda filan geçişlerinde

Üst tarafta mı yoksa ıslak bölgede mi ? Hiç elleme dokunma kendi kendine kurur 2 3 güne merak etme. Ağrısı devam eder daha da kırmızılaşırsa o zaman eczaneye gidersin.

Sizin çıban sandığınız başka bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir. Bazı hastalıklar sadece cinsel yolla bulaşmıyor.
Bence önleminizi alıp bir hastaneye gidin, utanması olmaz bunun.

Üst tarafta mı yoksa ıslak bölgede mi ? Hiç elleme dokunma kendi kendine kurur 2 3 güne merak etme. Ağrısı devam eder daha da kırmızılaşırsa o zaman eczaneye gidersin.
yan tarafta ıslak bölge değil tam olarak daha önce de olmuştu geçmişti şimdi ben ellediğim için bu kadar acıyor yüksek ihtimalle

Büyük ihtimal kıl dönmesi. Çoğu zaman bişey yapmadan irin atıyor kendi ama antibiyotikli bi krem sürersen kısa sürede boşaltır içini. Jilet tahrişinden oluyor çoğu ya da ağda filan geçişlerinde
evet büyük htimalle öyle bişey acısını geçirecek bir şey arıyorum sadece yürümekte zorlanıyorum

bence sağlık ocağında aile hekimine danışın en azından, genital bölgede siğil falan da çıkabiliyor danışmadan ilaç kullanmayın derim

Ciban denilen sey ici dolu apsemi? Ben daha bugun hastanede icini bosaltirdim. Ben olsam buyumeden doktora giderdim. Benim genital bolgemde hemen hemen ayni yerde iki kere ameliyatla ici bosaltildi. Simdi oramda ameliyat ve apsenin izi var ve kan dolasimi daha kotu olsugundan surekli dikkat etmem lazim. Buyumeden gel dediler. Buyuyunce cunku o kremde fayda etmiyo yani hepsinin bosalmasi mumkun olmuyo

Sizin çıban sandığınız başka bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir. Bazı hastalıklar sadece cinsel yolla bulaşmıyor.
Bence önleminizi alıp bir hastaneye gidin, utanması olmaz bunun.
utanmakla alakalı değil zaten her türlü giderim ama koronadan dolayı kimse randevu alamıyor kolay kolay 15 20 gün sonraya atıyorlar o zamana zaten geçer yine gidicem tekrarlamasın diye ama şuan ağrımı geçirecek bir şey arıyorum

Canım bende de çıkmıştı. Her gün temiz ellerle ara ara masaj şeklinde oynadım. İnternette okuyarak yaptım onuda. Bi kaç gün içinde sanki içeride kıpırdamaya başlayınca oturdum ayna karşısına biraz daha uğraştım. Yarım nohut kadar sert bi şey çıktı aşırı rahatladım. Sonra bi kaç gün dezenfekte edip merhem sürdüm bi şey kalmadı. 4 5 sene önceydi herhangi bi nüksetme durumuda olmadı. Dene bi

arkadaşlar çıban dediğimiz şey tam olarak kıl dönmesi mi oluyor? eğer öyle ise aynı durumdan muzdarip biriyim. aynı şey kaç kez tedavi oldum bilmiyorum ama ayrı yerde defalarca kıl dönmem tekrar etti.. ne yapmalıyım sizce, tıbbı olarak tedavi olacağım yer varsa mesaj atarak bilgi verirseniz iyi olur. (bkz: climed)
climed
bana çok önerildi ama henüz gidip görüşemedim. teşekkürler şimdiden.

X