- 19 Ağustos 2020
- 45
- 19
- 25
- Konu Sahibi Melisaaa54
evet görmüştüm internette onu sağolunKara merhem deyin eczaneye. Onlar biliyor. Çıbanı olgunlaştırıp boşalmasını sağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet görmüştüm internette onu sağolunKara merhem deyin eczaneye. Onlar biliyor. Çıbanı olgunlaştırıp boşalmasını sağlıyor
Bir kaç gün hatta bir haftayı bulabiliyor. Dediğim gibi olgunlaşıp temizlenmesi lazım.çok teşekkür ederim kaç güne geçer sizce bu
yan tarafta ıslak bölge değil tam olarak daha önce de olmuştu geçmişti şimdi ben ellediğim için bu kadar acıyor yüksek ihtimalleÜst tarafta mı yoksa ıslak bölgede mi ? Hiç elleme dokunma kendi kendine kurur 2 3 güne merak etme. Ağrısı devam eder daha da kırmızılaşırsa o zaman eczaneye gidersin.
kendi kendine çıkacak o zaman değil mi ucuBir kaç gün hatta bir haftayı bulabiliyor. Dediğim gibi olgunlaşıp temizlenmesi lazım.
Yukarda kara merhem tavsiye edilmiş. O da iltihabı çeker. Ama dediğim gibi önce ucunun çıkması lazım.
evet büyük htimalle öyle bişey acısını geçirecek bir şey arıyorum sadece yürümekte zorlanıyorumBüyük ihtimal kıl dönmesi. Çoğu zaman bişey yapmadan irin atıyor kendi ama antibiyotikli bi krem sürersen kısa sürede boşaltır içini. Jilet tahrişinden oluyor çoğu ya da ağda filan geçişlerinde
utanmakla alakalı değil zaten her türlü giderim ama koronadan dolayı kimse randevu alamıyor kolay kolay 15 20 gün sonraya atıyorlar o zamana zaten geçer yine gidicem tekrarlamasın diye ama şuan ağrımı geçirecek bir şey arıyorumSizin çıban sandığınız başka bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir. Bazı hastalıklar sadece cinsel yolla bulaşmıyor.
Bence önleminizi alıp bir hastaneye gidin, utanması olmaz bunun.
Aynenkendi kendine çıkacak o zaman değil mi ucu