• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesinde acı nasıl azaltılır?

truffeldelisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
45
0
16
İzmir
arkadaşlar bir sorunum var 18 yaşındayım bu zamana kadar ilk ağdam hariç hep jilet kullandım malesef .Şuan yayılmış durumda ve çok sık tüyler. ağdanın acısından korktugum için hep böyle yaptım ama 2 günde bir çıktığı için bıktım artık . lazer içinde daha erken olduğunu ve zararlarının olabileceğini düşünüyorum . acıyı azaltmak için ne yapmalıyım ve ne tür ağda kullanmalıyım ?

arkadaşlar bir sorunum var 18 yaşındayım bu zamana kadar ilk ağdam hariç hep jilet kullandım malesef .Şuan yayılmış durumda ve çok sık tüyler. ağdanın acısından korktugum için hep böyle yaptım ama 2 günde bir çıktığı için bıktım artık . lazer içinde daha erken olduğunu ve zararlarının olabileceğini düşünüyorum . acıyı azaltmak için ne yapmalıyım ve ne tür ağda kullanmalıyım ?

adet döneminden 1 hafta sonra kuaförde yaptır derim kendin yapamazsın zaten bilen biri yapsın ilk olcaksa

en güzeli sir ağda. git gide azaltıyor tüyleri. İlkinde çok acı olacaktır elbet. Ama giderek azalacak. bi kere gözünü karart ve kuaförde aldır bence.

evet gittim kuaföre , sir ağda yaptırdım . Ölüm gibiydi abartmıyorum kızlar. Hatta o kadar acıdı ki alt kısımlara doğru dayanamadım artık bıraktırdım kuaföre. gözümden yaş geldi o kadar acıdı. yok mu bu işin acısız olanı? :26: emla diye bi krem duydum acıyı azaltıyormus sanırım . kullanan var mı acaba?

çok fazla uzatıpta ağda yaparsan canın çok yanar....ağdaya gelecek kadar uzunluk yeterli....kocaman ağda beziylede yapma küçük küçük parçalar kesip üst taraftan başla daha az ağrın olur..kendimden bildiğim için :1: ama şimdi 6aylık hamileyim başım dertte aşşağıya bakınca sadece diz kapaklarımdan aşşağısını göre biliyorum karnım yüzünden :1: kolay gelsin şimdiden

evet gittim kuaföre , sir ağda yaptırdım . Ölüm gibiydi abartmıyorum kızlar. Hatta o kadar acıdı ki alt kısımlara doğru dayanamadım artık bıraktırdım kuaföre. gözümden yaş geldi o kadar acıdı. yok mu bu işin acısız olanı? :26: emla diye bi krem duydum acıyı azaltıyormus sanırım . kullanan var mı acaba?

ben de yakın zamanda aynı şekilde tecrübe ettim. Ama aynen devam edicem, acının da tüylerin de giderek azalması umuduyla mücadele edicem:d elma krem denemedim ama o bölgeyi uyuşturuyormuş galiba, aslında ağda yaparken pudra döküyor kuaför, o da bi nebze azaltıyor acıyı, ama yeterli değil tabi.

Emla krem acıyı azaltır sür kremi belli süre sonra ki kişiden kişiye uyuşması değişiyor.Elinle sürdüğün yeri yokla hissetmen yoksa başla ağdaya zaten ilk ağdadan sonra alışırsın acısına abartacak bir acı değil bence.Kuaförden ziyade evde yapmanı tavsiye ederim en sağlıklısı o duş alıp evde ağdaya başla daha sonra tekrar duşa gir mis gibi hem sağlıklı hemde herkese göstermeden.Günah diye biliyorum kadınada olsa göstermenin:26:

gecen ay ilk kez jiletten kurtulup ozel bolgeye agda yapmaya kalkistim hatta emla krem bile kullandim zerre aci yok olmadi ve biraz aldiktan sonra butun kil kokleri kanadi cok aci oldu diye oyle biraktim bende ne yapicam bilmiyorum :(

gecen ay ilk kez jiletten kurtulup ozel bolgeye agda yapmaya kalkistim hatta emla krem bile kullandim zerre aci yok olmadi ve biraz aldiktan sonra butun kil kokleri kanadi cok aci oldu diye oyle biraktim bende ne yapicam bilmiyorum :(

Kızlar emla kremi araştırdım , gerçekten işe yarıyormuş yani hiç ağrı acı hissettirmiyormuş fakat bi kaç kullanımdan sonra kalıcı hissizlik bırakıyormuş . Doktorlarda bu yüzden yazmıyorlarmıs receteye artık. yani devlet karşılamıyormuş artık bu kremi. fiyatı 28 tl gibi bir şeydi sanırım . 5 tüp varmış içinde. 1telk seferde 1-2 tüp kullanılıyormuş. ama dediğim gibi kalıcı hissizlik veriyormuş ileride. Yani bu da ileride ki cinsel yaşam için hissizlik demek. o yüzden arık önerilmiyormuş. böyle bişey olacağına ayda bir kere bu acıya katlanmak daha iyi sanırım :52:

Kızlar emla kremi araştırdım , gerçekten işe yarıyormuş yani hiç ağrı acı hissettirmiyormuş fakat bi kaç kullanımdan sonra kalıcı hissizlik bırakıyormuş . Doktorlarda bu yüzden yazmıyorlarmıs receteye artık. yani devlet karşılamıyormuş artık bu kremi. fiyatı 28 tl gibi bir şeydi sanırım . 5 tüp varmış içinde. 1telk seferde 1-2 tüp kullanılıyormuş. ama dediğim gibi kalıcı hissizlik veriyormuş ileride. Yani bu da ileride ki cinsel yaşam için hissizlik demek. o yüzden arık önerilmiyormuş. böyle bişey olacağına ayda bir kere bu acıya katlanmak daha iyi sanırım :52:

emla krem zaten cinsel sorunlar icin kullanildigini biliyorum :) ama bi umut alip denedim aslinda uyuzma oldu ama gereken bolgede deil :) ben ingilterede yasiyorum burda doktor yazmadi eczaneden aldim kucucuk bisey 5 pound :)

hadi yaa bunu hiç duymamıştım kalıcı hissizlik de göze alınası bişey deil :P bide kafama yatmayan bişey var krem sürüldükten sonra orası kaygan olmuyo mu yani ağda asıl yapışıyo kremden sonra?

hadi yaa bunu hiç duymamıştım kalıcı hissizlik de göze alınası bişey deil :P bide kafama yatmayan bişey var krem sürüldükten sonra orası kaygan olmuyo mu yani ağda asıl yapışıyo kremden sonra?

bir yerde okudum , kremi sürüyormuşşun sonra üzerini buz dolabı poşetiyle kapatıp iç çamaşırını giyiyormuşsun . 1-1.5 saat sonra orası tamamen uyuşuyormuş, orayı suyla iyice temizleyip kurulayıp öyle ağda yapılıyormuş canım . tabi yan etkileri okuduktan sonra malesef vazgeçtim ben :56:

Tüy sorunu bir bayan için gerçekten çok sıkıntılı bi mevzu. Canım çok yandığı ve cildim hassas olduğu için bende jilet kullandım ve zaman geçtikçe tüylerim çok arttı.Lazer epilasyonu çok araştırdım ve zararlarını göremedim. Bikini bölgesi için lazere gidiyorum ve çok memnunum. Bundan sonra tüy derdim olmayacak en azından, bence iyice araştır lazeri tavsiye ederim

Kremin cinsel hayata etkisi neden olsun ki? dışına sürülecek içine sürmeyeceksiniz:) içe sürülmeside ilk gece korkusu olanlar için çok korkarsa süre süre hissetmez ama duyguyu yaşar onla onun alakası yoktur diye düşünüyorum:)

bugüne kadarki çok fazla kuaförde agda tecrübemden kaynaklı birşeyler söylemek istiyorum. abartmadan söylemeliyim ki bikini bölgesi için agdayı evde kendiniz yapın. başlarda sir yerine normal agda tercih etmeniz yara olma ihtimalini azaltır. kendiniz tecrübe edin. göreceksiniz ki siz de kuaförun yaptıgından farklı bir şey yapmıyorsunuz. hemde başkası sizin canınızın ne kadar acıyacagını sizden daha iyi bilemez. kendiniz yapmanız agda suresini biraz uzatır ama sonuç deger. tüyleri çok fazla uzatmadan ayda 1 kere veya 3 hafta da bir agda yapmanız yeterli olacaktır. eger bu sure zarfında hiç jilet kullanmazsanız,alıştıktan sonra da sir agdayla devam ederseniz bir süre sonra canınız daha az yanacaktır çünkü kökler zayıflayacak.. bikini bölgeniz pudralı olsun. bence krem falan da kullanmayın. büyük bölge değil ufak ufak bölgelere uygulayıp yavaş yavaş agda yapın. bir aceleniz olmasın. bu cesarete yapmaya bir kez karar verdikten sonra sahip olacaksınız. ne kuaföre para vermeye ne de acı çekmeye stres olmaya gerek kalmayacak..denemenizi şiddetle tavsiye ederim. ama unutmayın..bölgesel ve ufak ufak istediginiz yerden başlayın..

Back