Bikini bölgesi

Ben kartuş ağda kullanıyorum. Makinesi dandik bi şey hatta ama baya iş görüyor en küçük tüyleri bile alıyor. Ben de nefret ediyorum kıldan asla uzatamıyorum. O yüzden de lazere gitmiyorum.
Buz lazer denedim koluma. Mükemmel asla acımıyor ama tüyler 25 günde dökülüyormuş. Jilet yasak diyor ki tıraş makinesiyle kısalt 🤦‍♀️🤦‍♀️

Konu sahibinin affına sığınarak lazer yaptıranlara sorayım, dökülme sürecini nasıl atlatıyorsunuz?
Mesela gittim yaptı. O sırada tüyler yanıyor da tertemiz çıkıyor olsak bi dk durmayacağım
Daha önce bende buz lazer yaptırdım ama sadece koltuk altında faydasını gördüm ve benim acı eşiğim çok düşük galiba bikini bölgesinde sanki ateşin üstüne oturmuş gibi acı çektim sanki buz lazer değil ateş lazerdi o derece . Döküm sürecinde de 2 3 arabalardan sonra zaten çok aşırı olmuyor ki çıksa bile jiletle alabiliyorsun ne kadar kalın o kadar iyi. Kişiden kişiye değişiyor bence cilt tipi çok önemli şuan alt bacak kısmım seyreldi ama bikini bölgesi nafile 🙁

Üstünü makineyle alıyorum kalanı gillette venüs le. Üstü iyice etini gerince acımıyor. Bir de adet dönemine yakın çok acıyor :halay:

Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla

dudak aralarında çıkanları nasıl alıyorsunuz?
jilet o iç kısmı alamaz ki girmez oraya

Ben lazere başladım ilk sefer gittim ve uzatma gibi bir durum yok, önceki gun jileti vurup gidiyorsunuz, atış yapılıyor ve yaklaşık üç hafta hiç kıl tüy çıkmıyor, yanı bende öyle oldu.
Zaten iki hafta ara ile kontrol yapılıyor tekrar atış yapılıyordu. Coronadan dolayı ara verdim suan jiletle devam ediyorum,yakında geri döneceğim lazere çok rahattı ya.

Bence şimdiden kendini bazı şeylere alıştır. O kadar huzurlu ve muhabbetli birşey ki. Gerçekten Allah kullarını birbirlerine huzur olarak yaratmış. İnan saçma gelirdi bu sözler bana. Cinsellikten tiksinirdim. Ama evlilik demek eş demek tam bir kalp çarpıntısı. Herşeyi huzur herşeyi muhabbet. O yokken kalbi sıkışıyor insanın. Bide herşeyi en ince detayıyla öğren . Sıkıntı çekme sonra 😁😁
Ne güzel ne mutlu adınıza, okuyunca imrendim... Allah daim etsin mutluluğunuzu..

Ben Lumea kullanıyorum 3 ay önce aldım tam tarihinde yapmasam da eskiden çok çok fazlaydı şu an %70i azaldı neredeyse. Yine de haftada bir görünmeyen kıllar çıkıyor tam anlamıyla pürüzsüz olması için jiletle üstünden geçiyorum. Lazerde uzatmak gerekiyor diye hiç kimseden duymadım. Lumea almadan önce Alex lazere gidiyordum çok acıtıyordu ve korona çıkınca kapandı diye bıraktım. Onda da azalma olmuştu ama acıya değmiyordu bence. Lazer esnasında kıl kökünün var olması yeterli oluyor. Bazı merkezlerde makinenin görmesi sorun olmasın diye 1-2 gün uzamasını beklemeyi öneriyorlar jiletten sonra. Eğer ağda yaptıktan sonra kıl köklerinin oluşmasını bekleyebilecekseniz lazer seansına kadar ağda da yapabilirsiniz. Kişiden kişiye değişiyor tabii kıl kökü oluşma ve uzama süresi. Ama kimse kıllarını örüp bağlayıp gitmiyor lazere :KK70:

Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
jilet nasıl aylarca gidiyor şaştım kaldım :S

Bende kesinlikle venüs breeze kullanıyorum çok iyi diğerleri gibi değil

Ben senelerce jilet vurdum artık yaş ilerleyince evlenme çağına gelince dedim mecbur alışcam temizlik açısından.
İlk eldivenle aldım beyaz cerrahi eldiven yoldum yani kalanları da makineyle aldım aradan biraz zaman geçince acısı azalıyor ilk zamanlar sabretmek lazım acıya

X