Bikini bolgesi siyahligi

Kizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.
canım merhaba şimdi konunu okudum ve yazmak istedim. benim de yıllardır koltuk altım simsiyahtı, her türlü yolu denedim ağda, epilasyon, jilet hepsi aynıydı karartıyordu ve asla geçmiyordu. kullanmadığım krem kalmamıştı ama sonuç aynı yıllarca kısa kollu giyemedim karalığı görünücek diye. nisanda doğum yaptım, emzirdiğim için deodorant kullanamadım, ablam ter kokusu için banyodan sonra biraz karbonat sür koku olmaz dedi. 5 aydr karbonat sürüyorum koltuk altıma, ne ter kokusu var ne kararma gittikçe açıldı rengi. anladımki deodorantlar karartıyormuş koltuk altını bence sende denemelisin bende çok işe yaradı.

canım merhaba şimdi konunu okudum ve yazmak istedim. benim de yıllardır koltuk altım simsiyahtı, her türlü yolu denedim ağda, epilasyon, jilet hepsi aynıydı karartıyordu ve asla geçmiyordu. kullanmadığım krem kalmamıştı ama sonuç aynı yıllarca kısa kollu giyemedim karalığı görünücek diye. nisanda doğum yaptım, emzirdiğim için deodorant kullanamadım, ablam ter kokusu için banyodan sonra biraz karbonat sür koku olmaz dedi. 5 aydr karbonat sürüyorum koltuk altıma, ne ter kokusu var ne kararma gittikçe açıldı rengi. anladımki deodorantlar karartıyormuş koltuk altını bence sende denemelisin bende çok işe yaradı.
Tesekkur ederim canim bende karbonati pedikur suyuma koyardim tirnaklarimin rengini cok guzel acardi bu hic aklima gelmedi denicem:-)

Ergenlikten beri yaptığımız ağdalar nedeniyle bikini bölgesi ve koltuk altında kararma oluyor maalesef ben bu renk değişiminden lazer ile kurtuldum.
Limon şeker karışımı da denedim, kil ile maske de yaptım ama lazer son ve kesin çözümüm oldu.
Lazerle batık matık ton farkı ne varsa kurtuldum ve kızlar tüm yaz boyunca etek giysem mi bacaklarım ne durumda ya da ay bikini giyeceğim hemen ağda yapmalıyım gibi dertlerin olmaması paha biçilemez :)

Kizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.
Canım lazer açıyor evet ama ben yaptırmıyorum lazer yaptıranlardan duydum. Eğer kimyasallara karşıysan doğal bir ürün kullanmak istiyorsan limonu tavsiye ederim düzenli kullandığında etkisini gösteriyor. Ben bi diş fırçası kullanıyorum o bölge için tabi ki yumuşak olsun o kısım hassas biliyorsunuz limon suyuna batırıp kese yapar gibi hafif hafif fırçala siyah kısımları, çok dikkatli ol limon suyu akmasın iç kısımlara.

kızlar bende bi krem almıştım zamanında 7.5 lira falan cilt beyazlatıcı diye geçiyor. düzenli kullanımda baya fark ediyor krem bitti attım o yüzden isim hatırlamıyorum

kızlar krem felan hiç bunlarla uğraşmayın bildiğiniz cep sodası işe yarıyor. zaten renk açma .. ter kokusuna çözüm gibi şeylere faydalı. koltuk altınızı suyla biraz ıslatın daha sonra cep sodasını alıp masaj yapın. bi süre sonra yıkama gibi bi derdiniz yokk istediğiniz zaman yapın ben düzenli olarak her sabah uygularım.

canim arastirmalar yapiyorum zaten uzman estetisyen herseyi bilicek diye bi kural yok bilgiler paylasildikca artar. benim hic bilmedigim biseyi bi baskasi bilebilir ya da benim kesin sonuc aldigim biseyi sen hic bilmeyeblirsin ben herseyi bilirim diyenden kork sen.
mrb canım çatlaklar için bilgin var mı :KK43:(

çözüm bulabilen var mı? bende de ağdadan dolayı leke ve orta kısımlarda tahriş var bir türlü geçmiyor. batık ve sivilceler de var. bepanthen falan sürmüştüm tahriş için ama her yapışımda aynı oluyor.eczanelerde bu siyahlık için kremler var deneyen var mı işe yarıyor mu acaba?

bende kesinlikle lazeri öneriyorum bacağımdaki batıklardan ve kararmadan lazer sayesinde kurtuldum önceden koltuk altımı ağdayla aldırıyordum ve leke olmuştu lazerle birlikte geçti kızlar tavsiye ederim

ben bu sitede bu konuyla ilgili açılan bir konuda görmüştüm ,saç açıcı sürmüş birinin kuaförü koltuk altına fazla bekletmemiş 3 dakika falan bekletmiş ,peçeteyle silmiş sonra ağda yapmış bembeyaz demişti yazan .. ben değil annem uyguladı onun da beyazladı.. bu arada kızarıklık için bepantol sürmüştü ama ben cesaret edemedim
Kesin denenmis biseymi

Salatalara filan siktigin limonlarin kabuklarini bi posete koy banyo sirasinda icine karbonat doldur vepeeling yap kararan yerlerine bemmmbeyaz oluyor tavsiye ederim

Cok zaman derken nasil zaman alacakki zaten banyoda keselenmiyomusun....hatta bulent ersoy bile bunu uyguluyormus direseklerine dusunun

X