Bikini bölgesi lazeri🤪

Simdi inst. Uzerinden baktim da evet zaten yakınlarda yokmus. Kadınlar gününe özel indirimler var ama hemen odeme yapmak gerekiyormus. 4 binden 1250ye düşmüş. Uzak olduğu için getir götür yapması lazım eşimin. Konuşayım bi bakalim nasil bi yol bulabilicem.

Bazı yerler IPL yi lazer diye yutturmaya çalışıyor.Ona dikkat edin IPL başlığı dikdörtgen oluyor ışığı kırmızı turuncu gibi böyle işlem yapılırken ışık çakması oluyor öyleyse uzak durun lütfen araştırın gidin.

Tesekkur ederim. Cihaz markasi gercekten önemli. Iyice arastirmam lazim

Tesekkur ederim. Cihaz markasi gercekten önemli. Iyice arastirmam lazim
Evet zaten başlığa bakın tanırsınız youtubeda videolarda var izleyebilirsiniz, dikdörtgen başlık böyle gideceğiniz yerin instagram videolarına bakın başlık dikdörtgense gitmeyin, IPL yerler genelde daha uygun oluyor zaten buz lazer diye yutturmaya çalışıyorlar.

Cok tesekkur ederim bu detaylar için ❤

Komple yapıyorlar ama alt kısım nemli olduğu için midir nedir bitmiyor. 6 seans gittim başlarda baya baya azalmıştı. Çıkan da dökülüyordu. Sonra gebelik düşündüğüm için bıraktım ve tekrar artmaya başladı. Eskiye göre iyi tabi yine ama bitmiyor. Ve benim canım çok acıyordu.

Ben genitale iğneliye gidiyorum.2 sefer gittim üst kısım bitti gibi çook azaldı yüzde 85 bitti ama altlar nasıl olacak bilmiyorum hiçç oralara geçemedim daha.

Azaltsin da tamamen bitmesin sorun degil azaltsin yeter ki

Zamanında koltuk altım alexandrite ile bitmeyi geçtim bi de yayıldığı ayva tüylerim uyarıldığı için bu kez genitalde de bacaklarıma yayılır belki diye direkt iğneliye gittim koltuk altımı da iğneli ile bitirmiştim 6 sene oldu nerdeyse tek tüy yok.Ama iğneli de çok acılı genital için uzun sürüyor bi de

Ben genitale iğneliye gidiyorum.2 sefer gittim üst kısım bitti gibi çook azaldı yüzde 85 bitti ama altlar nasıl olacak bilmiyorum hiçç oralara geçemedim daha.
Evet alt kismi gercekten cok fena bi durum yaa. Acisi, utanci herseyi ayri dert

Igne iz birakiyo diye biseyler okumuştum sanki doğru değil dimi

Igne iz birakiyo diye biseyler okumuştum sanki doğru değil dimi
Koltuk altımda hiç kalmadı hiç kabuk olmadı açıkçası çok iyiydi.Ama genitalde 2 ayrı yere gittim ikisinde de kabuklanma oldu kabuklar dökülünce altında hafif yara izi kalıyor zamanla soluyor tamamen geçiyor dediler ama tam da bilmiyorum.1.5 ay arayla gittim o 1.5 ayda bile epey soldu gerçekten.Ama genitale iğneli de zor valla artık fiyatlar da pahalı, koltukaltı çok daha rahattı.2. Gittiğim yer çok acıttı ilkine döneceğim tekrar.Ama iğneli kesin çözüm direkt kıl kök yakılıyor çünkü bakalım altlarda sonuç alacak mıyım iğneli ile.

Ise yarıyor mu peki
Şöyle ki ben jiletle yaptığım için genitalde yaramadı. Ben onun için bi buz lazere gideyim 1 2 seans incelsin evde kendim yapayım diye düşündüm. Ama bacağımda baya etkili oldu. Bi akrabamız da aldı aynısından o ağda yapıyormuş genitalde 2 ayda falan baya etki etti bitti gibi bir şey diyor

merhaba evet azalma oluyor.komple yapiyorlar lazer

Ben 2 sene once yaptirdim gittigim yer poliklinikti cildiye doktoruda vardi 8 seans yaptirdim koltuk altimda sabit 2 3 tel cikiyor bacaklarimin altinda yani al bacak da 6 7 tel ama ust bacak tuy seklinde devamli cikiyor, genital alt kisimda yani vajina girisi ile anuse dogru etrafinda hala cikiyor cok kalin olmasada ince halde cikiyor. Gecen sene ev tipi lazer (ipl cihazi philips) aldim evde 2 ayda bir pit pit yapip birakiyorum cikan yerlere 15 dkmi ancak aliyor zaten. agda pis is cok zaman alici her ay aci cekmeside cabasi. Ben yontemi boyle buldum valla

Tesekkur ederim kızlar. Kesin yaptirmam lazım en kısa zamanda başlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…