Bikini bölgesi lazeri🤪

Orkide_sever

ORKIDE AŞK'tır ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.937
21.448
298
Merhaba kizlar. Seneler önce lazer karar verip bi turlu içime sinen bi yer olmayınca vazgeçmiştim. Simdi 3 cocuk 2si bebe olunca bıktım valla agdasi, jileti ki çoğunlukla da jilet yapar oldum vaktim yok agdayla uğraşmaya. Yeniden lazer düşünüyorum. Kol altı, komple bacak, bikini bölgesi.Simdi asil sorum. Bu bikini bölgesi dedikleri yer sadece kenarlar mi dahil. Istersem komple aşağıyı lazer yaptiramazmiyim valla kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum. Hem bitiş garantisi vs. Var mi? Yuzde yuz sonuc beklemesem de %97lik azalma olur mu

Sadece kenarlar değil birden oluyo:) hiç bir lazer işlemi %100 sonuç vermez 97 de vermez. Anca 80 o da en iyi ihtimalle ister istemez az da cansız da olsa çıkıyo. Hele genital bölge alt kısımları kesinlikle kalıyo yani. Üstler ve kenarlar ciddi anlamda azalıyo ama o alt kısım azalmıyo arkadaş :) o kadar yaptıran tanıyorum azalan hiç duymadım alt kısımda belki burda vardır. Benim üst ve kenar çok çok az ama alt pek fark etmedi gibi sanki

Yaptırmadım ama duydugum dötune kadar yapıyorlarmış

Ayy ona da razıyım. Jiletten sonra kenarlar yayıldı gibi kac seans gidiliyo

Lazeri bikini bölgesinin her tarafına yapıyorlar ve evet afedersin popoya kadar yapılıyor hep ben koltuk altı ve bikini için gittim 8 seans sadece bitirmedi tabii ki sadece azalttı ama gebelik düşündüğüm için bırakmıştım geri devam etmedim bu lazer yapan yerler çok önemli bir de gitmeden para vermeden araştırın Makinesi markası temizliği her şeyi iyi markaları bilmiyorum ama benim lazerci abla makine değişmiş mesela diyorlar eski makineden daha da iyi yani ben belki boşa gittim bilmiyorum

Ayy ona da razıyım. Jiletten sonra kenarlar yayıldı gibi kac seans gidiliyo
Benim 8 seanslık paketim vardı. 4-5 seansta rötüştü. Baya işime yaradı ya memnun kaldım yani ben. İmkanı olan herkes yaptırmalı artık fiyatları da düştü sanırım eskisi kadar pahalı değil.

Açma kısmı aynen

Iyi deyindin bu makine markası falan ne olmasi lazim acaba. Suan durduğum yerde kaliteli bisey bulabilirim gibi gelmiyor ama ayda bir falan gidiliyorsa uzakta bir yerde bakabilirim

Ayda bir mi gidiliyor

Yaptırmadım ama duydugum dötune kadar yapıyorlarmış
Hatta öyle yapıyorlar ki ayva tüylerini kıla döndürüyorlar

Tüm her yerine eciş bücüş yapıyorlar.
Bayağı ağda gibi düşünün, oradan çekiştirme, buradan germe şeklinde atış yapılmadık yer kalmıyor.
Yüzde 97 değil ama 90 biter.
En çok kalan yer maalesef bikini bölgesi oluyor, yine de eskiye oranla yok gibi.
Ayda 1 jiletleseniz yeter, 1 sene sonra jiletle güçlenen kıllar için tek seans daha gidersiniz.

Ayda bir mi gidiliyor
Başlangıçta ana seanslar ayda bir rötüş 15 te bir. Sonra gittikçe azalıyo zaten ayda bir olanı da 1 buçuk ayda bir gibi bi zaman dilimine yayıyorlar. Yazları mesela biraz gevşettiler diyim. Hep ya son seansı verdiler ya da sabah ilk seansı. Lazer sonrası direk güneşe hiç çıkarmadılar.

Iyi deyindin bu makine markası falan ne olmasi lazim acaba. Suan durduğum yerde kaliteli bisey bulabilirim gibi gelmiyor ama ayda bir falan gidiliyorsa uzakta bir yerde bakabilirim
Yani şöyle deyim makine markası bilmiyorum ama benim bi arkadaş uzaktan bi arkadaş sevgilisi bu makine yapan yerlerde çalışıyordu çocuk buna isim falan vermiş makine hani bayağı tuzlu pahalı bi makine ve herkesin alabileceği bir şey değil sanki ve kız diyordu ki nasıl bu kadar uzun seans olabilir kaliteli bi makine de fazla uzun sürmüyor bitmesi demişti bayağı bi konuşuldu üzerine ama çok dinlemedim ama kendim de gidip gördüğüm için küçük şehirler de pek kaliteli alan yer yok bence büyük bi şehirse araştırılabilir ve evet ayda bir falan oluyor yada tüylerin tekrar çıktığında işte ben genelde tekrar çıkınca gidiyordum oda yine üç hafta falan buluyordu ama bana tavsiye eder misin diye sorarsan boşuna açma oranı değmiyor çektiğin acı da cabası hassas bölgeler olduğu için can yakıcı oluyor koltuk altı sorun değil de ben lazerin de yani kesin sonuç vereceğini düşünmüyorum yine de iyi araştırın derim az para almıyorlar Çünkü

Tesekkur ederim önerin için. Istanbuldayim ama yürüme mesafesinde pek kaliteli yerler yok gibi. Ondan başka yerlere de baksam iyi olacak

Tesekkur ederim önerin için. Istanbuldayim ama yürüme mesafesinde pek kaliteli yerler yok gibi. Ondan başka yerlere de baksam iyi olacak
Haa iyi İstanbuldaysan bence araştırma ile bulabilirsin belki biraz uzak gelir ama yine de değer eminim vardır kaliteli makinesi olan yerler orda tabi kalite artınca belki biraz fiyatta artabilir ama seansına göre yine değişir ya kıllarınıza bağlı zaten bakıp anlıyorlar çok sık kalın yada az seyrek şu kadar falan sürer diye ona göre karar verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…