bikini bölgesi boncuk ağda :(

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
kızlar vücudumdaki tüyleri boncuk ağdayla alıyorum bacak koltuk altı vs ama bikini bölgesinin sadece üst kısmını alabiliyorum alt tarafa bi taraflarım yemiyor ne önerirsiniz? lazer dışında şu an o mümkün değil

Oraya kolay kolay kimsenin ki yemiyo boncuk ağda hiç kullanmadım acısı çok az oluuo diyolar doğrumu

Boncuk ağdayla devam diyorum. Bir süre dr eldiveniyle alışması için alabilirsiniz sonra boncuk en rahat yöntem bence ☺

Oraya kolay kolay kimsenin ki yemiyo boncuk ağda hiç kullanmadım acısı çok az oluuo diyolar doğrumu
valla bikini bölgesinin iç kısımları dışında hiç acısı yok bence, ama benim acı eşiğim epey yüksek onun da etkisi var
Boncuk ağdayla devam diyorum. Bir süre dr eldiveniyle alışması için alabilirsiniz sonra boncuk en rahat yöntem bence ☺
valla bi cesaret geldi aldım hepsini ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim

valla bikini bölgesinin iç kısımları dışında hiç acısı yok bence, ama benim acı eşiğim epey yüksek onun da etkisi var

valla bi cesaret geldi aldım hepsini ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Hassas bir bölge acır elbet umarim gerdirmissinizdir sonra kan toplama morarma olmasın . Ama emin olun çok daha rahat edeceksiniz kökleri de incelecek kisa sürede sonra alirkende acı hissetmezsiniz . Simdi bu kadar acının üstüne 1 ay keyfini sürebilrsiniz

evet önceden de ağdayla alıyordum ama bayadır hep jilet kullandım. kıl kökleri de sertleşti acıması çok normal o yüzden. artık rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…