Bijoux'un başarı öyküsü -fotoğraflı-

a.s.süpersinnn.beni zayılama konusunda etkileyen en önemli şey resimler.bugün başka fotoğraflarada baktım.acayip gaza geldim kalktım hemen sporumu yaptım. azmini kutluyorum.bunları görünce çok motive oluyorum:sm_cool:yaşasın hafif yaşamak.ne üstümüzde onca kiloya anca hamallık yapıp bedenimize eziyet ediyoruz.darısı başımıza:teytey::dance:

valla bijocum massallah azmin sonu zaferdir yaniii iyi ya hamilelikten sonra bize iyi bi onderlik yaparsin artik senin sayende vermiyecegimiz kilo yoktur die dusunuyorum tebriklerrrr

harikasin tek kelime ile..
asil sormak istedigim zayiflama konusunda en cok faydasini gordugun nedir?
yuruyus mu bitkisel caylar mi aksam 5 den sorna yemek yememek mi nedir?

harikasin tek kelime ile..
asil sormak istedigim zayiflama konusunda en cok faydasini gordugun nedir?
yuruyus mu bitkisel caylar mi aksam 5 den sorna yemek yememek mi nedir?
biraz geç oldu kusura bakma ama tatilden yeni döndüm..
hepsi birbirine bağlı hayatım. tekini aksatırsan kilo vermen de aksıyor..

hepinize çok teşekkür ederim, şimdi yine kilo aldım hamilelikten dolayı ama doğum yapar yapmaz bu diyetin daha esneğine dönüp bir kere daha zayıflamayı planlıyorum..

şu akşam yememe işini söylemişsiniz. ben yememeyi tercih ettim ama yemek isteyenler de çorba+salata+yoğurt yapsınlar derim..

az önce beğeni gelmiş bir tane. bakayım dedim, karşıma bu konu çıktı. okudum vay be dedim. sanki başkası yazmış gibi bir solukta okudum o günler aklıma geldi..

hmm o zamandan bu zaman neler oldu yazayım bari hazır gelmişken..

doğuma tam 35 kg alarak girdim zaten bizim ailede maşallah 25 den aşşaya alan yok. genetik böyle maalesef. doğumdan çıktığımda tam 88 kiloydum. yani hamile kaldığım kiloya 23 kilo vardı. neyse dedim hallederiz ama malesef kazın ayağı öyle değilmiş. yani zor olan diyet yapmak değildi şartlardı..

bebişkoyu ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslemek istedim. ama bir sorun vardı. malesef yemek yiyince sütüm oluyordu yemeyince yokk. inanmadım su içtim bol bol, süt içtim cıkss bana mısın demedi. ama ekmek kadayıfı yiyince tişört ıslanıyodu!!! peki o zaman dedim 6 ay diyet miyet yok gezeriz en şişkosundan..

6 ay bitince yavastan basladım diyet işine. öyle böyle uğraş et derken 1 yılda 20 kg verdim. şimdi 68 kiloyum. hamilelik kiloma 4, olmak istediğime 8 kilo kaldı.

ama malesef ilk baştaki mesajda yazanların cogunu yapamıyorum. çünkü emziriyorum ve özgür değilim. yürüyemiyorum mesela, tatlandırıcı kullanamıyorum ya da emzirdiğim için karnım aşırı acıkıyor.. kısacası çok zorlanıyorum..

kalan 8 kiloyla savaşımı vermeye devam ediyorum. beslenme düzenim düzensiz ve değişik ama idare ediyorum bir şekilde. emzirmeyi kesince herşey daha kolay olacak..

uzun zaman olduğu için silinmiş sanırım..

Son düzenleme:
fotograflar gozukmuyor ama azmine bayildim. bazen uzuletek okudum bazen merakla... ama hep umutla...

ben evde adim sayiyorum ama arada disarda cook ayri uzak yerlere de yurumek istiyorum. etkilendim bu acidan :))

tebrik ediyorum..

aslında evde yürümenin bize bişey kazandırmadıgını düşünüyorum. acık havada ve hiç durmadan yürümek lazım. benim şu an 5 kilom kaldı ama takıldım bayadır. çünkü yürüyemiyorum pek. yapabilenler yapsın mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…