• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bihterrrrrrin saç rengini nası yaparım yardımmmmmmm:)

rabmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
137
2
96
İstanbul
ARK GENE BE YA BEN BÖYLE doğal bi saç rengi istiyorum aşk-ı memnundaki bihterin saç rengindenkaydirigubbakcemile2 ne renk ark benim saçım şuan bakır kızılı ama aktı yani baya lütfen bi bilgisi olan varsa yazsın kızlar öptüm hepiniziŞeniz

ne özelliği varki onun saçının. bildiğin koyu kahve. boyamı yoksa?

ARK GENE BE YA BEN BÖYLE doğal bi saç rengi istiyorum aşk-ı memnundaki bihterin saç rengindenkaydirigubbakcemile2 ne renk ark benim saçım şuan bakır kızılı ama aktı yani baya lütfen bi bilgisi olan varsa yazsın kızlar öptüm hepiniziŞeniz

tatlım onun saçı kolestonun şu kahve serisinden biri sende kendi saç tonuna göre hanisi tam tutar diosan onu boya we bisüre sonra sonra tekrar aynısına boyaki tam tutsun sonrada tek yapman gereken 2-3 hafta bekleyip rengin tam oturmasını beklemek işte bukaradr :)

tatlım onun saçı kolestonun şu kahve serisinden biri sende kendi saç tonuna göre hanisi tam tutar diosan onu boya we bisüre sonra sonra tekrar aynısına boyaki tam tutsun sonrada tek yapman gereken 2-3 hafta bekleyip rengin tam oturmasını beklemek işte bukaradr :)

kahve serisi benim bakır kzılı olduğu için kızıllık kalmasın istiyorum o zaman da koyularına başvurcam ama çok koyu değil çünkü kolestonun bi kere kahvesini boyadım resmen siyah tuttu:bbo:çok sağol canım benim denicem inş güzel olurda burda duyururumhihoyyyt

kumralla kızıl karışımı bi renk artık onu kuaförü bilir :1closedeyes: bi sürü rengi karıştırıp yapıyolar

Back