Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyorsunuz ki hâlâ sizinleyim adamı bosayip iyice başına ekşimeyi düşünüyorumTabi ki kk
Allah korusunGörüyorsunuz ki hâlâ sizinleyim adamı bosayip iyice başına ekşimeyi düşünüyorum
Sen oyunu doğru yere kullandığın için sana güveniyorum nihalcimCemoos oyları açsana Kimin, nereye oy verdiğini görelim
Sonradan anket değiştirilmiyor. Başta açık yapmalıydıCemoos oyları açsana Kimin, nereye oy verdiğini görelim
Oda açamaz sistem uygun değilSen oyunu doğru yere kullandığın için sana güveniyorum nihalcim
Ama mune de acamadi sonuçları tek çare patron ona da söylemeye korkuyorum
Ben bu anketi sıfırdan başlatamam nevos bu sefer buna gücüm yok böyle idare edin senin nicke gelince açık yaparım görürüz kim dost kim düşmanOda açamaz sistem uygun değil
Yani idareten evet buldum ama tekrar değiştireceğimBulmuşsun
Bende dostumu düşmanımı bileyimBen bu anketi sıfırdan başlatamam nevos bu sefer buna gücüm yok böyle idare edin senin nicke gelince açık yaparım görürüz kim dost kim düşman
Su ankette 3 oy kaldı nevos bitsin hemen konuyu kapattirim senin nicke gecicem
Ayyy ne anketi ne anketiGit üye topla 3 oy daha alalım yeni ankete gecicez
Toplayamam efendimGit üye topla 3 oy daha alalım yeni ankete gecicez
Ben biraz daha düşüneyimSu ankette 3 oy kaldı nevos bitsin hemen konuyu kapattirim senin nicke gecicem
Yaaaanevos nick degistirme
Sıra size gelecek kaçınAyyy ne anketi ne anketi