- 30 Eylül 2009
- 1.050
- 6
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemeraltında bildiğim bir yer var Sevinç Ürkmez satan. şöyle söyliyim fiyatları 350-450 arası.
şimdi gördüm bir arkadaş 170 demiş fiyatına. sanırım benim sorduğum yer azcık kazık :)
İstanbul'da pelin mağazalarında ve bakırköyde bi pasajda satılıyor daha gelmemiş bu ürün sanırım yarın gelecek haber verecekler fiyatıda söylemediler
arkadaşlar önce herkese iyi geceler.yazılarınızı uzun zamandır okuyordum üye olmak hiç aklıma gelmemişti ama buradan çok şeyler öğrendim.bihterin gecelikleri konusuna gelince ankarada oturanlara haber vereyim benim mağazam sevinç ürkmez ürünleri satış noktası.diziye özel değil ürünler
sabahlığıyla birlikte olursa,380 milyon,,tek geceliğin fiyatı 170 milyon,,
canım ankara da bu mağaza nerede ?
Ne biçim kataloğu var kadının yaaa..5 gecelik koymuş oraya..
Mahmutpaşa da bile daha güzel modeller var..
İnsan şöyle süsler püsler sitesini..Taç tan örnek alsın..
bihterin yatakörtüsü.Behlülün çarşafı diye reklam yapıyor adamlar..
Pazarlama yeteneksizi galiba?
170 se fiyat çok iyi..500-750 vardır dedim ama..bakalım..
Ne biçim kataloğu var kadının yaaa..5 gecelik koymuş oraya..
Mahmutpaşa da bile daha güzel modeller var..
İnsan şöyle süsler püsler sitesini..Taç tan örnek alsın..
bihterin yatakörtüsü.Behlülün çarşafı diye reklam yapıyor adamlar..
Pazarlama yeteneksizi galiba?
170 se fiyat çok iyi..500-750 vardır dedim ama..bakalım..
arkadaşlar önce herkese iyi geceler.yazılarınızı uzun zamandır okuyordum üye olmak hiç aklıma gelmemişti ama buradan çok şeyler öğrendim.bihterin gecelikleri konusuna gelince ankarada oturanlara haber vereyim benim mağazam sevinç ürkmez ürünleri satış noktası.diziye özel değil ürünler
İstanbul'da pelin mağazalarında ve bakırköyde bi pasajda satılıyor daha gelmemiş bu ürün sanırım yarın gelecek haber verecekler fiyatıda söylemediler