Evet kimler kullanıyor , ben sünger bigudiye yeni başladım . O kadar basitki hemde saçı gram yakmıyor saçlarım zaten dalgalı olduğundan şekil alırkende zorlanmıyor.
Sünger bigudi dışında , ısıtmalılar nasıl , kullanan varsa fikir alabilir miyim ? Eğer iyiyse alacağım ondanda :)
ben isitmali bigudi kullaniyorum cokda memmnunum kullanisli hem saca az zarar veriyor hem havali duruyor saclarimi düzlestirmiyorum artik herkezde cok begeniyo
ben isitmali bigudi kullaniyorum cokda memmnunum kullanisli hem saca az zarar veriyor hem havali duruyor saclarimi düzlestirmiyorum artik herkezde cok begeniyo
ısıtmalı bigudi derken çok önceden almıştım ben küçükken suda ısıtıyosun antika biraz ama bir konuda okudum yarım saat sarıyorlarmış oluyormuş benım saçlarım düzdür çok hiç birşeye dayanmaz bi gece bekletiyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim oluyorsa eğer bütün gece işkence çekmeye gerek yok
valla görüntü cok güzel bende denemek amaclı kuru sacıma yaptım 3 saat bekledim öyle sonra uykum geldi uyuduum uyandıgımda gitmisti sprey falan lazım yıkadıktan sonra yapıcam