Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi açıklama yapmayacagim bilginiz varsa yazın chat sitesi ama ne amaçla kullanılıyor onu soruyorumArama motoruna yazıp 10 saniyede cevap bulacağınız sorular için neden buraya konu açıyorsunuz?
Şimdi açıklama yapmayacagim bilginiz varsa yazın chat sitesi ama ne amaçla kullanılıyor onu soruyorum
Neyse şuan önemli bir sorun var, bilginiz yoksa yorum yapmayın lütfenChat sitesi değil. Arama sonucu açıklamada yazıyor zaten canlı yayın yapılan bir site. Ne amaçla kullanılır, canlı yayın yapmak amacıyla.
açıklama yapmayacaksan direkt uygulama ne sorusu soracaksan google a sorŞimdi açıklama yapmayacagim bilginiz varsa yazın chat sitesi ama ne amaçla kullanılıyor onu soruyorum
Grilendin zekaiNeyse şuan önemli bir sorun var, bilginiz yoksa yorum yapmayın lütfen
Siz kendinizde başkasına hakaret etme hakkını hukukunu nereden buluyorsunuz, biraz da siz girilenin o haldeGrilendin zekai
Nişanlı bir bayan indirmiş bu programi, kavga çıktı nişanlısıyla ben kız masumdur diye düşündüm ne olduğunu anlamadik bu siteninKeşke ne için sorduğunuzu da yazsaydınızda öyle gri olsaydınız![]()
Problem oldu, Google da arattik ama tanışma sitesi mi ne amaçla kullanılır onu anlayamadıkKk değil google oldu maşallahbilmiyorum ne
Doğru söylüyorsun, yorumların her zaman tutarlı teşekkür ediyorumCanli yayin chat icin.,
Ayrica aciklama yapmak zorunda degilsin kimseye, begenmeyene zorla yorum yazdiran yok:))