- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Yaaa demeyin oyle seyler tamam raki icmiyorum ama baligi mezesiKalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa demeyin oyle seyler tamam raki icmiyorum ama baligi mezesiKalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.
beni acıktırmayın.ooooo bunları duymak istiyorum ben yaa
Umursadim ben seni canim aglamaLaaa ben burda neyim benide umursayınnnn
Gel testere gel kizican sonra turlu turlu fantazi dinlicez.gelLaaa ben burda neyim benide umursayınnnn
Aynen bende pek bakmadim bugun sarmadiBen hic ugramadim desem yeridir
Umursadim ben seni canim aglama
sus sus sus kımseler duymasın sus sus sus tamam mı oldu mu zaten gıdıcem buralardan kaarar verdımSakacimisin?
Laaa ben burda neyim benide umursayınnnn
bye.sus sus sus kımseler duymasın sus sus sus tamam mı oldu mu zaten gıdıcem buralardan kaarar verdım
Selam soylesus sus sus kımseler duymasın sus sus sus tamam mı oldu mu zaten gıdıcem buralardan kaarar verdım
1.liğe az kalmış ha gayret
sus sus sus kımseler duymasın sus sus sus tamam mı oldu mu zaten gıdıcem buralardan kaarar verdım
Gel testere gel kizican sonra turlu turlu fantazi dinlicez.gel
bıraz bunalıp gıdıyım
ooooo bunları duymak istiyorum ben yaa
Yaaa demeyin oyle seyler tamam raki icmiyorum ama baligi mezesi
Yok canim 4just da sevmis bakSende olmasan burdaki nuri alçoda justta diğer justta siskooannede umursamıcak benii
sev kizimizi ilgiye ihtiyaci varrramanıda minnoşum
yok len kasamıcam hiç kendiliğinden olsun daha cool olur
Hadi toplaşın gelin ben atıyorum balıkları fırına. ÇatlakB sen de gel kız kıyamam sana.
Yok canim 4just da sevmis bak
sev kizimizi ilgiye ihtiyaci varrr