Ben de henüz öğrenmeye çalışma aşamasındayım
İngilizce biliyorsan biraz daha kolay oluyor ama, benzerliklerden çıkarabiliyorsun kelime anlamlarını.
Normalde kitaptan filan öğrenirken artikeller zorluyor da, babbel diye bir site var ben oraya da üyeyim mesela oradan çalışıyorum, bir de işte mavişimle pratik yapıyoruz iyi oluyor.
Ama bak o siteye bir göz at, ilk derslerin bedava olması lazım bir yere kadar, ben çok beğeniyorum.
Ücretli üye olunca hele inanılmaz güzel dersler var.
Sen de başla, birlikte pratik de yaparız sonra yazılı
valla hayır demem keskeeeeeeCiddiyim kiz ben senin mutfagi topliyim sen benim evi
huuuuuuuuu acil yardım ıphoneden biri beni engelledi mesela arıyorum meşgulmu çalar kapalı mı der nolurrr
Ahahaha bravooomeşgul çalar
denendi tecrübeyle sabit
bir hattımdan diğer hattımı engelleyip denedim
O derece yanialmancadan nefret ediyorum
öğrenmicem ölüm kalım meselesi olana kadar hiçbir güç beni almanca konuşturamaz
O derece yaniavrupa yakasi diye bir dizi vardi. Ata demirer oynuyordu. Amcasi almanyadan glmis sohbet ediyorlar. Aynen muhabbet su ;
- 30 sene Almanyada kaldim tek kelime ogrenmedim (gururlu bir sekilde)
- e nasil anlasiyordunuz amca?
- almankar türkçe ogrenmek zorunda kaldi
Aklima geldi yaziyi okuyunca
Ya ama cidden cok kaba bi dil hem zor hem igrenc yarim donem aldim sor bende hicbisey bilmiyorum.O derece yaniavrupa yakasi diye bir dizi vardi. Ata demirer oynuyordu. Amcasi almanyadan glmis sohbet ediyorlar. Aynen muhabbet su ;
- 30 sene Almanyada kaldim tek kelime ogrenmedim (gururlu bir sekilde)
- e nasil anlasiyordunuz amca?
- almankar türkçe ogrenmek zorunda kaldi
Aklima geldi yaziyi okuyunca
Ayy hadi cok sukuuur:)bol sanss:)bitir ve aramiza don guuluuuumKızlar bana şans dileyin, bu gece bu tez bitecek uleeeeeeeeeeeyn
Kızlar bana şans dileyin, bu gece bu tez bitecek uleeeeeeeeeeeyn
İmrendigim insan modelisinizya yok ben almancadan çok soğudum lisede öğretmeye çalıştılar bize daha doğrusu yazıp yazıp geçtiler yoksa dil öğrenmeye bayılırım ben
Sen nereye gitmiştin, karıştırdımGeldimmmm
Bol şans tanrılar yanında olsun :)Kızlar bana şans dileyin, bu gece bu tez bitecek uleeeeeeeeeeeyn
Hos geldinnnnGeldimmmm
Çaktırma fazla takılınca kkda kıl oluyo benimki agucuk bugucuk yaptım geldim işteSen nereye gitmiştin, karıştırdım
Hahahaha agucuk bugucukÇaktırma fazla takılınca kkda kıl oluyo benimki agucuk bugucuk yaptım geldim işte
İmrendigim insan modelisinizsanirim psikologtunuz?