- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
silinecek mutfakdolabı buzdolabı varNoldu ki mıtfakta pasta mi varrrr
Ne izliyosun sekerpare?bende dizi izlemeye gidim geleyim 40dkkıcık
Mutfagi dagitmaya da toplamaya da bayiliyorum ama evin geri kalani savas alanii resmeensilinecek mutfakdolabı buzdolabı var
Valla bu kadar kişi gelsek 10dkda bal dök yala olur ama ben tembelim söyliyim
Ayyy yookkk kalsin o zaman. Yemek buldun ye, is buldun kac benm hayata bakis acimsilinecek mutfakdolabı buzdolabı var
Sonunda bas basa kaldik liloommHerkes dağılıyor
Sabah 6da kalktım uykum varSonunda bas basa kaldik liloomm
nde aksine mutfak işi olmasın tüm evi komple temizlemeye varım...Mutfagi dagitmaya da toplamaya da bayiliyorum ama evin geri kalani savas alanii resmeen
Almanca da çok zor dil ya,artikeller falan delirtici yani..
Bende gce 2:30da yattim italyan sayesindeSabah 6da kalktım uykum var
Ciddiyim kiz ben senin mutfagi topliyim sen benim eviciddimisin yaaaa be
nde aksine mutfak işi olmasın tüm evi komple temizlemeye varım...
Ben onu bugün öğlen okudum anca, kıyamamBende gce 2:30da yattim italyan sayesinde8 de kalktim pazar gunu bile calistim
Sonucu okumadan yatsaydim ruyalarima girerdiBen onu bugün öğlen okudum anca, kıyamam
valla yetişmek zorunda kalııyorum....gün içinde anca günlük temizlik yapabiliyorum...böle extraları eşim nöbetçi olduğunda veya biyere gittiğinde yapıyorum......gece temizliğini,n en güzel yanı ertesi gün kalktığında herşeyin yerli yerinde olması....Çok güzeel , her şeye yetişiyorsun maşallah
evet ediyo sonra tek tek eşyaları yere atıyoAhahah cok tanidikkk,kasiklari tencereye vurarak eslik ediyosa bide tamamdir
ya çocuk olduğundan mutfak dolaplarını 15 günde falan silebiliyorum hele buzdolabı benden habersiz önüne gelen bişi koymuşnoldu kıısss ne var mutfakta