- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Evet. Sizi takip ediyorum da ( ) donanimli bir hatunsunuz vesselam simdi dohtur hanim benm geceleri icime bi bunalti geliiyyy neden ki ne ara bu seviyeye geldim,biri beni durdursundil bakımından mı evet psikoloğum ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Sizi takip ediyorum da ( ) donanimli bir hatunsunuz vesselam simdi dohtur hanim benm geceleri icime bi bunalti geliiyyy neden ki ne ara bu seviyeye geldim,biri beni durdursundil bakımından mı evet psikoloğum ^^
Gitmeeeeeeeeee. Ne olur beni birakip gitmeeeeeeeeee! Sensiz yasarim ama olsun sen yine de gitmeBen biraz kestiriyim kızlar gelirim yine
Evet. Sizi takip ediyorum da ( ) donanimli bir hatunsunuz vesselam simdi dohtur hanim benm geceleri icime bi bunalti geliiyyy neden ki ne ara bu seviyeye geldim,biri beni durdursun
Alternatif tıp diyorsunuz yanisiteye çok giremiyorum çalıştığım dönem çok teşekkür ederim
bi okut üflet sen kendine geçer
Alternatif tıp diyorsunuz yani
Cok aydinlandim suandaazamanla geçer takma
phahahahah
Ayyy bi gelse de diziler baslasaaa40 dk sonra eylüllllllllllllllllllll
bu topici bdv gibi kullansam olmaz mı kızlaaar.....
Ayyy bi gelse de diziler baslasaaa
Cok aydinlandim suandaa
bu topici bdv gibi kullansam olmaz mı kızlaaar.....
niye bu kadar sevindin canım40 dk sonra eylüllllllllllllllllllll
gelsin sonbahar huzurrrrrrr oyhhh
niye bu kadar sevindin canım
Valla bende oyle bayiliyorum heeep huzurlu hep sakinnnaşıgım eylül ayınaaa
ne huzuru mınıgıyım sonbahar depresyonu yaşarım kesin garanti of iş güç iş güç erken kalkmak kitaplar okumak ben ales çalışmak ben mahvolmak bitmek ben
Nen var kuzum?bu topici bdv gibi kullansam olmaz mı kızlaaar.....