- 1 Kasım 2013
- 5.419
- 5.830
Tükürük mü hahahhaaİyi dedin de cinayete meyilim artiyo inan ki.soyle okkali bi tokat,ne biliyim tukuruk givi secenekler olsa en azindan hirsimi alirim.
Bence bu üyeye domates at olsun ya da yımırta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükürük mü hahahhaaİyi dedin de cinayete meyilim artiyo inan ki.soyle okkali bi tokat,ne biliyim tukuruk givi secenekler olsa en azindan hirsimi alirim.
Sende neler var dökül bakiyimBenm psikopatlıklarımı düşün derim
Sende neler var dökül bakiyim
Dünkü konuda kızı attığı mesaj sayısı kadar pıçaklayıp attığı foto sayısı kadar ğıçaklı haliyle fotosunu çekip bu fotoları rehberindeki herkese gönderip o pıçakladığım noktalara tuz ekleyip kırmızı acı biberle süsleyip o incacik beline urgan bağlayıp bağırsaklarıyla midesi ortaya çıkana kadar sıkıp çıkan sakatatlarıyla selfie çekip italyan sokaklarında dolaşmak gibi masumane planlardı
Canim senin icinde de nasil bi psikopat varmis oyleDünkü konuda kızı attığı mesaj sayısı kadar pıçaklayıp attığı foto sayısı kadar ğıçaklı haliyle fotosunu çekip bu fotoları rehberindeki herkese gönderip o pıçakladığım noktalara tuz ekleyip kırmızı acı biberle süsleyip o incacik beline urgan bağlayıp bağırsaklarıyla midesi ortaya çıkana kadar sıkıp çıkan sakatatlarıyla selfie çekip italyan sokaklarında dolaşmak gibi masumane planlardı
Ben korktum valla ufaktan kaçayım diyorumCanim senin icinde de nasil bi psikopat varmis oyle
Canim senin icinde de nasil bi psikopat varmis oyle
Ben korktum valla ufaktan kaçayım diyorum
İcimde bir cilginla yasiyorumÇok masumaneyim ben ya benim kadar masumu bulunda gelin hele bulabilirseniz
Senin bi konun vardı gelinlikçimişsin o konunda farkettim seni seninde mesajların komik yani
İcimde bir cilginla yasiyorum
Çok masumaneyim ben ya benim kadar masumu bulunda gelin hele bulabilirseniz
Senin bi konun vardı gelinlikçimişsin o konunda farkettim seni seninde mesajların komik yani
Çayı koy gel hadiiekip toplanmış
26. Ay dun gece ne oldu. Şırfıntı italyan yuzunden kocam derimi yüzecekti son msji yazdim,enter`ladim,arkami bi dondum kocam ayni boyle bir bana bakiyor, bir saate nasil cilveler gecenin o saatinde,nasil sirinlikler tum sinirlarimi zorladim aile ici siddetr maruz kalacaktim nerdeyse. Sabah konum olurdu bdv de kocam pekmezimi doktu yardim edin diyeBelli yş kaç
Aynen ya piii senin sifatina butonu falan da olabilir:)Tükürük mü hahahhaa
Bence bu üyeye domates at olsun ya da yımırta
Aynen o bendimO gelinlikçi konusu şey miydi hani pis ter kokulu kokulu gelinlik denemeye geliyorlardı
Sonuçta biraz şiddete izin verilebilirAynen ya piii senin sifatina butonu falan da olabilir:)
Bak domates olsun yimirta olsun bunlar da uygun
Yaaa ben gelinlikçilik çok güzel bir şey diye düşünüyodum ama o konudan sonra vazgeçmiştimAynen o bendim
26. Ay dun gece ne oldu. Şırfıntı italyan yuzunden kocam derimi yüzecekti son msji yazdim,enter`ladim,arkami bi dondum kocam ayni boyle bir bana bakiyor, bir saate nasil cilveler gecenin o saatinde,nasil sirinlikler tum sinirlarimi zorladim aile ici siddetr maruz kalacaktim nerdeyse. Sabah konum olurdu bdv de kocam pekmezimi doktu yardim edin diye
Çayı koy gel hadii