- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem
çılgın bediş gibi çatlak bediş
b harfiyle başlıyo zaar çatlak B olduguna göre
Hosbulduk tatlımhoşgeldiniinnnn
Tahmin edin bakayım
Belkide o B Adımda değildir belkide adımdadır ne mağlum cicişller
İyi bulma hıhhh
bade , bahar, banu, begüm ? baş harfin değilse boşuna ugraştırma tahmin etmicem
2.de stoppp
aferin sana
Eveettt
Misafir kabul ediyor musunuz
Burayı dünkü heyecanlı topikten buldum, 41 sayfayı su gibi okudum valla o neydi öyleamanın hoş geldinnn etmezmiyizz
Burayı dünkü heyecanlı topikten buldum, 41 sayfayı su gibi okudum valla o neydi öyle
Valla 41 sayfa nasıl bir şey dememiş hayret, o da sessizce dayanışmaya katıldı herhalde
mune bizi atmadan biz geyige kaçtık hemen
Valla 41 sayfa nasıl bir şey dememiş hayret, o da sessizce dayanışmaya katıldı herhalde
Ben kaçırmışım yaa tühhbence de o da merak ettiii
ben çekirdek ikram ettim bide konuya katılanlara kim hayır diyebilir
Tatlim ne oldu olay haber var mi bizimbence de o da merak ettiii
ben çekirdek ikram ettim bide konuya katılanlara kim hayır diyebilir