- 1 Kasım 2013
- 5.419
- 5.830
Senin yüzünden sivilce tarlasına dönücezçaylar sizden çekirdek benden çekirdekçi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yüzünden sivilce tarlasına dönücezçaylar sizden çekirdek benden çekirdekçi oldum
Bende oyle saniyordum bugun bir kiz geldi provaya nisanlisiyla. Suratlardan belli küsüşmüşler. Kiza diyorum ki ``duvak nasil olsun?`` at gibi duruyo oyle. ``ayse hanim?`` diyorum Dondu ``hi,ne var?`` bana niye trip yapiyon,ben mi almadim istedigin pirlanta yuzugu her turlu tip beni buluyo,cekiyorumSonuçta biraz şiddete izin verilebilir
Yaaa ben gelinlikçilik çok güzel bir şey diye düşünüyodum ama o konudan sonra vazgeçmiştim
Eki Görüntüle 1231083 Çaylaaaarrrr
Çabuk çabuk alın tek elle zor tutuluyor
Hahahaha, gelinlikçisine trip atan kezbanus gelmiştirBende oyle saniyordum bugun bir kiz geldi provaya nisanlisiyla. Suratlardan belli küsüşmüşler. Kiza diyorum ki ``duvak nasil olsun?`` at gibi duruyo oyle. ``ayse hanim?`` diyorum Dondu ``hi,ne var?`` bana niye trip yapiyon,ben mi almadim istedigin pirlanta yuzugu her turlu tip beni buluyo,cekiyorum
Ben bi nescafe alayim lutfenEki Görüntüle 1231083 Çaylaaaarrrr
Çabuk çabuk alın tek elle zor tutuluyor
ben kola istiyorummmmmmmmmmmmmm lilyyy
Ayyy tesekkur ederimmm.Eki Görüntüle 1231086 Bu da sana :)) garson gibi oldum hahahha
Hahahahha fesatsın kızımmLili şimdi imzasındaki Just say F*** you and smile
şu yazıdıyla sana göndermemi yapıyor just-F*** falan
Ayyy tesekkur ederimmm.Almaz misin sekerim, cayla iyi gider kendi ellerimle yaptim
Eki Görüntüle 1231087 Al bakalım hemi de bol buzlusundan
Valla sen mi yaptın kızz çok güzel bol kalorili, kilo almam lazım zatenAyyy tesekkur ederimmm.Almaz misin sekerim, cayla iyi gider kendi ellerimle yaptim
Hahahahha fesatsın kızımm