Tatlim ne oldu olay haber var mi bizim
Kizdan
Ne güzel görünüyor insanın iştahını kabartıyor yaa, evde de yok ki bak yine canım çektiii, kim bakkala gidecekal bizde çekirdek bitmez
Aman cok iyi bilirim psikopat ex asklari evlerden iraktatlıya bagladılar canım eniştenin bi suçu yokmuş kız psikopat çıktı
Aman cok iyi bilirim psikopat ex asklari evlerden irak
Ne güzel görünüyor insanın iştahını kabartıyor yaa, evde de yok ki bak yine canım çektiii, kim bakkala gidecek
Basma olursa gelirim bacmbiraz daha msj atsaydı kızın evini basacaktık o derececadııııııııııı
Basma olursa gelirim bacm
5. katta olduğunu düşün asansör olmasa bakkala gider misinhadi bi koşu al gel içinde kalır bahh
5. katta olduğunu düşün asansör olmasa bakkala gider misin
Valla yaa bir taşınamadık , gün sayıyorum elimden gelse dışarı çıkmayacağımyok geri alıyorum lafımı
Geçmiş olsuun, tuvalet kağıdını topuz yapan sen miydin koptum ona yaa hahahahaHooooppp dediiikkkk!hastaliktan sebep sacma sacma hareketler,danslar vb. abukluklar yapiyorum.surekli bi canciki canciki hali mevcutt.yanima arkadas ariyorummmm
Evvet benim oGeçmiş olsuun, tuvalet kağıdını topuz yapan sen miydin koptum ona yaa hahahaha
Valla heyecanlı heyecanlı konuyu okuyordum o mesajı görünce bir durdum 10 dk güldüm sonra devam ettimEvvet benim o
Misafir kabul ediyor musunuz
kısss çatlaaakk
Ahahahhaahah ya sorma aynen boyle sanki evire cevire dovmus birisi beni.hani oyle yatabilen bi insanda degilim can skntisi,komiklikler,sakalar:))Valla heyecanlı heyecanlı konuyu okuyordum o mesajı görünce bir durdum 10 dk güldüm sonra devam ettim
Yaz gribi mi yoksa
Asıl hastayken lazım bu site valla , oyalıyor insanıAhahahhaahah ya sorma aynen boyle sanki evire cevire dovmus birisi beni.hani oyle yatabilen bi insanda degilim can skntisi,komiklikler,sakalar:))
İyi dedin de cinayete meyilim artiyo inan ki.soyle okkali bi tokat,ne biliyim tukuruk givi secenekler olsa en azindan hirsimi alirim.Asıl hastayken lazım bu site valla , oyalıyor insanı
Bir gir zaten genelde sayfalarca uzamış polemikli bir konu varsa Allahhh
İyi dedin de cinayete meyilim artiyo inan ki.soyle okkali bi tokat,ne biliyim tukuruk givi secenekler olsa en azindan hirsimi alirim.