- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Ben sana birsey diyim mi bu tarifleri en iyisi aslinda aldigin balikciya sorcan biliyorsa harbi balikcidir zaten onlar cok iyi biliyolar sattigi seyle en guzel ne olur nasil olur cunku sezonu degilse iyi degilhamsili pilav beğenmez de diğerini deniycem..
bilmiyofum ya,becerikli de değilim pek..Ben sana birsey diyim mi bu tarifleri en iyisi aslinda aldigin balikciya sorcan biliyorsa harbi balikcidir zaten onlar cok iyi biliyolar sattigi seyle en guzel ne olur nasil olur cunku sezonu degilse iyi degil
Ben kenndim yemiyorum esim yiyordu biraktirdim evde yapilsa cildirirdim heraldemidye kenddisi yapıyor o,ama yapımı çok zor,yapamam ben,alınanlara da baharat falan atıyorlar ya onu da yemiyor.
sevgilim sırf su ürünü seviyor diyebilirim,bulgur pilavını yiyince kendince dehşet yaşadı..Ben kenndim yemiyorum esim yiyordu biraktirdim evde yapilsa cildirirdim heralde
Ay siz kvden korkmayin onunda hakkindan gelirsinizvalla ya,böyle evlenmeynce kv de karışmaz.
Sushi de yiyor mu kendi yaoabiliyorsa sen beceremem diyorsan hic yapma bnce adamin damak tadina uyduramazsin tuhaf olurbreakingbadd, post: 36698460, member: 616269"]bilmiyofum ya,becerikli de değilim pek..
sushi de yiyor ona balık olsun yeter..Sushi de yiyor mu kendi yaoabiliyorsa sen beceremem diyorsan hic yapma bnce adamin damak tadina uyduramazsin tuhaf olur
yolarım.Ay siz kvden korkmayin onunda hakkindan gelirsiniz
Cicim sen nerdesin bilmiyorumda simdi baligin mevsimi degil daha anca norvec
sevgilim eski sevgilisi sevgilime yine mesaj atmış napayım ben ya!!Cicim sen nerdesin bilmiyorumda simdi baligin mevsimi degil daha anca norvec
Somonu olabilir sebzeli bi tarifim var.ya da karides guvec,karidesli makarna falan.
Hatti cikartip kirsevgilim eski sevgilisi sevgilime yine mesaj atmış napayım ben ya!!
Bana diyor bdv den kactik burayi bdv ye cevirdin hihsevgilim eski sevgilisi sevgilime yine mesaj atmış napayım ben ya!!
Adam ne yapiyo onu soyle sen kadinin ne yaptigi onemli degil.sevgilim eski sevgilisi sevgilime yine mesaj atmış napayım ben ya!!
bdvye konu açıyım ya dur,çok sinirim bozuldu.Adam ne yapiyo onu soyle sen kadinin ne yaptigi onemli degil.
Ac annem ac bekliyorumbdvye konu açıyım ya dur,çok sinirim bozuldu.