- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Yok ya neler yaptim bebek icinde daha hayirli boylesi.esim suan cok baska bi ucta ortayi bulmayi gectim ben onun yolunu denedim ama alismadik dotte don durmuyor 1 1 daha 2ayy bebiş de varmış,orta yolu bulun ya..
hatun hızlı yaşıyor..
üzüldüm valla ne diyim,en korktuğm şeylerden biridir boşanma.Yok ya neler yaptim bebek icinde daha hayirli boylesi.esim suan cok baska bi ucta ortayi bulmayi gectim ben onun yolunu denedim ama alismadik dotte don durmuyor 1 1 daha 2
hızlı yaşıyor işte.güzel güzel anlatmış başta cümlenin sonunun öyle biticegini hiç tahmin etmedim
ayıpsın,ama trip yapmayı haketmedi mi ha,soruyorum sana...BDVlik hareketler yaptı bana..
Ya dunyanin en kotu sey hele benimki gibiyse hani kendi aramizda hicbi problem yok saclarimi koklamadam uyuyamayan adam.neyse bozmicam sinirimi yeni geldim gezmelerdenüzüldüm valla ne diyim,en korktuğm şeylerden biridir boşanma.
tamam tamam,konu değiştireym.bana balık ya da su ürünü ile ilgili tarifi verebilecek olan bir yiğit var mı?Ya dunyanin en kotu sey hele benimki gibiyse hani kendi aramizda hicbi problem yok saclarimi koklamadam uyuyamayan adam.neyse bozmicam sinirimi yeni geldim gezmelerden
kızım biz bdv den buraya kaçıyoz sen neler yazıyosun.Bir yeni uye gecen 5 yasinda tecavuz edildigine dair birseyler yazmisti bnden sonra bisey yazdimi merak ediyorum
aynen,slow modda yaşıyom ben,hiç evlenmicem sanırım.biz hala trip
bekarlık sultanlık bdvden öğrendiğim tek şey buaynen,slow modda yaşıyom ben,hiç evlenmicem sanırım.
Cevabini verdikten sonra kendisi de kacmis zatenkızım biz bdv den buraya kaçıyoz sen neler yazıyosun.
Ben tabiki mutfak okuduk burda heheyt tamam pastacilik okudumda mutfagada bulastim yaniii.ne gibi cicim ne tarz?tamam tamam,konu değiştireym.bana balık ya da su ürünü ile ilgili tarifi verebilecek olan bir yiğit var mı?
valla ya,böyle evlenmeynce kv de karışmaz.bekarlık sultanlık bdvden öğrendiğim tek şey bu
ya benim sevgilim sucul biri,balık karides ne biliym deniz börülcesi adamın hayatı böyle geçmiş,türk yemekleri ağır geliyor,o yüzden denizden çıkan her şeye açığım.Ben tabiki mutfak okuduk burda heheyt tamam pastacilik okudumda mutfagada bulastim yaniii.ne gibi cicim ne tarz?
Balik en kolay is ya git somon baligi al bir tepsiye aluminyum folyo ser baliklari yagla feslegen reyhan koy arasina baligin serit serit yap tabi baligi sonra folyoyu kapat tepsiyi firina at ciktiktan sonra guzel bi susle servis et yada hamsili pilav yaptamam tamam,konu değiştireym.bana balık ya da su ürünü ile ilgili tarifi verebilecek olan bir yiğit var mı?
Midye de yer o simdi disardan alinir o da cerez niyetinne yiyolar burdaya benim sevgilim sucul biri,balık karides ne biliym deniz börülcesi adamın hayatı böyle geçmiş,türk yemekleri ağır geliyor,o yüzden denizden çıkan her şeye açığım.
hamsili pilav beğenmez de diğerini deniycem..Balik en kolay is ya git somon baligi al bir tepsiye aluminyum folyo ser baliklari yagla feslegen reyhan koy arasina baligin serit serit yap tabi baligi sonra folyoyu kapat tepsiyi firina at ciktiktan sonra guzel bi susle servis et yada hamsili pilav yap
midye kenddisi yapıyor o,ama yapımı çok zor,yapamam ben,alınanlara da baharat falan atıyorlar ya onu da yemiyor.Midye de yer o simdi disardan alinir o da cerez niyetinne yiyolar burda