- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Bisey yemiyorum genelde ama yemek 5 kasik yiyebilirsin salata yiyeblirsin yogurt filan yiyorum bazen
Yoğurt severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey yemiyorum genelde ama yemek 5 kasik yiyebilirsin salata yiyeblirsin yogurt filan yiyorum bazen
Haklisin spor herseyi cozer aslinda ama bn yürüyüş bile yapmak istemiyorum sevmiyorum
Sende mi tombiktosunYoğurt severim
Ayy nerdeee ben ve ip atlamakYurumeyi sevmiyorsan ip atla. Nerde hareket orda bereket spor sart
Yurumeyi sevmiyorsan ip atla. Nerde hareket orda bereket spor sart
Sende mi tombiktosun
Gunde 2 kere yogurt verdi diyetisyen banaYoğurt severim
Haklisin ama gelde bnm uyusukluguma anlatçok sağlıksız besleniyorsun bence bu şekilde verdiğin kiloları huooop diye geri alman çok olası
vücudu çalıştırmazsan kilo verdiğinde sarkar ayrıca
Gunde 2 kere yogurt verdi diyetisyen bana
Step yap,plates yap,mekik cek illa biseyler yap yani ac kalarak kilo verilmez canim sagliksiz vermiş olursun. Sadece porsiyon kucultup biraz sporla forma girersin :)Ayy nerdeee ben ve ip atlamak
Ağaya beleş sen istediğin kdr ye bacimBen yiyim 3 kere
Step yap,plates yap,mekik cek illa biseyler yap yani ac kalarak kilo verilmez canim sagliksiz vermiş olursun. Sadece porsiyon kucultup biraz sporla forma girersin :)
Step yap,plates yap,mekik cek illa biseyler yap yani ac kalarak kilo verilmez canim sagliksiz vermiş olursun. Sadece porsiyon kucultup biraz sporla forma girersin :)
Cok haklisin ama biraz uyusugum benStep yap,plates yap,mekik cek illa biseyler yap yani ac kalarak kilo verilmez canim sagliksiz vermiş olursun. Sadece porsiyon kucultup biraz sporla forma girersin :)
Ağaya beleş sen istediğin kdr ye bacim
Hahahaha mandıra flozofunu hatirlattin banaBe spora karşıyım
Yoruluyorum
Yanliz degilim gördünüz mu bi uyusuk daha ciktiBe spora karşıyım
Yoruluyorum
Lorin Just kebapçıda şimdi kebaplari götürüyor gozlerimle gordumYanliz degilim gördünüz mu bi uyusuk daha cikti
Benim. Yerimede ye justtLorin Just kebapçıda şimdi kebaplari götürüyor gozlerimle gordum