- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
iyi uyum sağladın he bak hemen topice
tövbeler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tövbeler olsun
Seker yasak ama diyette 11 gundur sekerli cay bile icemiyorumKullan onları öyle aynı andada benim dediğimi yap
şu an çok ağrıyorsa bir bardak sıcak suya 2 3 kaşık şeker atıp iç biraz rahatlatir
Seker yasak ama diyette 11 gundur sekerli cay bile icemiyorum
Soylemembasenlerim var biraz onlari eritmeye calisiyorum kafaya koydumSağlığın diyetten önemli ama bebekk
kaç kilosunki
Yani nasıl diyim, psikolog olan sizsiniz- burada o işi yapabilmeye muktedir birisiniz, o kimliğinizle yazmadığınızı kendiniz söylemiştiniz zaten :)
ben sadece kitaptır, filmdir bölümümdür - dilbilim - kuvvetli varsayımlarım oluyor sadece, bb deki tuhaflığı sezdim mesela ama konularına yorum yazmamakla yetindim, bugün hiç şaşırmadım. yine öyle var bir kaç kişi denk geldikçe çıkarım yaptığım -detaylı okurum bu arada konuları -yine uzak duruyorum.
Nasıl işi gücü yok
kız olsaydı neysede erkek işte, oynayacak bişey vardı elinin altında fukaranin
Diyet yapiyorum bu aralar az yediğim icinde agriyor olabilirmi mide kuculmeden dolayi filan
ben yanlis mi anladim bb fakemiymis?
Ölme
Çiğ patates yeşil Elma beyaz lahana . Sularını iç
soğan suyuda var ama onu icmesednde olur durumun o kadar kötü değil
hepsini taze icecen ama bekletirsen oksitlenir
Soylemembasenlerim var biraz onlari eritmeye calisiyorum kafaya koydum
Az yiyorum ondanmi agriyor acaba die düşünüyorum bendeçok merak ettim yakınımda varsa beni uyar lütfen
ya demeyin öyle valla kötü hissediyorum erkekse birbirimize aşkitom bebiş vs diyoduk tiskiniyorum
mide küçülünce boyutundan fazla yersen ağrır evet hatta bulanır
ohoo sen baya geç kaldın be annem
kusucam şimdi şu tarifi yazıp durma
tövbeler olsun
çok merak ettim yakınımda varsa beni uyar lütfen
ya demeyin öyle valla kötü hissediyorum erkekse birbirimize aşkitom bebiş vs diyoduk tiskiniyorum
mide küçülünce boyutundan fazla yersen ağrır evet hatta bulanır
ohoo sen baya geç kaldın be annem
kusucam şimdi şu tarifi yazıp durma
Eskiden kendimi aclik krizine sokmustum 3 ayda filan 18 kg verdimEritirsin canım
ama dikkat et sağlığın daha önemli
Az yiyorum ondanmi agriyor acaba die düşünüyorum bende
klavye basında ya çemkirip rahatliiicam ya da seks konuscam,
baska türlü olmuyor malum
gunluk hayatta ne yasadıysak icimizde kalıyor sonra.
bir kk özetinden sonra, özele gel diyorum daha sana pul koleksiyonumu gosterecektim
Dusunsene yağlı saçlı killi bir amcaya çikilopçum dedin
Eskiden kendimi aclik krizine sokmustum 3 ayda filan 18 kg verdim
az yemene gerek yok diyet için
bence en güzeli spor yapıp sağlıklı beslenmek
mesela canım tatlı isteyince meyve yiyorum
doğal şeyler yiyorum yemeklerde
hamur işindense et ve sebze gibi
bir de pilates yapıyorum kilo vermeye başladım bile
gelirim bak ?
karanlıkta görüşelim çirkinim ben öyle bi konu vardı ya
gerçekten kötü hissediyorum ama bu konuda ya gerçi benim bi suçum yok bilmiyordum ama
Sabahlari kibrit kutusu kdr peynir bikactane zeytin haftada 3 gun haslanmis yumurta oglen et tavuk balik yda kuru baklagilse 5 yemek kasigi arada yesilcay meyve galeta yiyorumEtme öyle
nasıl bir diyet tutuyosun şimdi banada söyle bende tutacam
Haklisin spor herseyi cozer aslinda ama bn yürüyüş bile yapmak istemiyorum sevmiyorumaz yemene gerek yok diyet için
bence en güzeli spor yapıp sağlıklı beslenmek
mesela canım tatlı isteyince meyve yiyorum
doğal şeyler yiyorum yemeklerde
hamur işindense et ve sebze gibi
bir de pilates yapıyorum kilo vermeye başladım bile
gelirim bak ?
karanlıkta görüşelim çirkinim ben öyle bi konu vardı ya
gerçekten kötü hissediyorum ama bu konuda ya gerçi benim bi suçum yok bilmiyordum ama
Aksam ne yiyorsunSabahlari kibrit kutusu kdr peynir bikactane zeytin haftada 3 gun haslanmis yumurta oglen et tavuk balik yda kuru baklagilse 5 yemek kasigi arada yesilcay meyve galeta yiyorum
Yogurt ye bol bol canim yağları eritiyor :)Sabahlari kibrit kutusu kdr peynir bikactane zeytin haftada 3 gun haslanmis yumurta oglen et tavuk balik yda kuru baklagilse 5 yemek kasigi arada yesilcay meyve galeta yiyorum
Oglen yemeginde ve aksam yemeginde yogurtra var yazmayi unutmuşumYogurt ye bol bol canim yağları eritiyor :)
Bisey yemiyorum genelde ama yemek 5 kasik yiyebilirsin salata yiyeblirsin yogurt filan yiyorum bazenAksam ne yiyorsun
Yurumeyi sevmiyorsan ip atla. Nerde hareket orda bereket spor sartOglen yemeginde ve aksam yemeginde yogurtra var yazmayi unutmuşum