- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Dogru anladin cnmben yanlis mi anladim bb fakemiymis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru anladin cnmben yanlis mi anladim bb fakemiymis?
Diyet yapiyorum bu aralar az yediğim icinde agriyor olabilirmi mide kuculmeden dolayi filan
Evet fakemis kerataben yanlis mi anladim bb fakemiymis?
Ilac icince filan resmen azap yasiyorum bogazimda takili kaliyormus gibi oluyor sonrasinda siskinlik sanki midem gaz dolmuş gibi agriyorAğrın nasıl bir ağrı?
Yanma hissiyse gastrittir.
Mide kuculdugunde agrimaz bence aç kaligin için ağrıyor olabilir. Ufak tefek az kalorili şeyler atistirki asit mideni yakmasin
Dogru anladin cnm
oha cok sasirdimEvet fakemis kerata
Ilac icince filan resmen azap yasiyorum bogazimda takili kaliyormus gibi oluyor sonrasinda siskinlik sanki midem gaz dolmuş gibi agriyor
Bana itici geliyordu konusmalari pek muhabbetim yoktu ama bi b.klar oldugu belliydi yanioha cok sasirdim
o nasil bi hayal gucu lan
vallahi korktum
Erkek olduğundan supheleniyoruz güya 17 lik citirmisoha cok sasirdim
o nasil bi hayal gucu lan
vallahi korktum
Bence bnmki reflu ama dr gastrit dedi bn anlamadim ... midem agriyinca surekli geyirme ihtiyaci oluyo sanki midemin duvarinda yara var aciyan biyer var gbi geliyorGaz cikariyormusun belki gaz sıkışması var sende
reflu varmı, gaz yemekle beraber bogazdan yukarı geliyormu
Aciyan yara varsa ulsere çeviriyor gastrit yaniBence bnmki reflu ama dr gastrit dedi bn anlamadim ... midem agriyinca surekli geyirme ihtiyaci oluyo sanki midemin duvarinda yara var aciyan biyer var gbi geliyor
Öleyim ben en iyisi bi bu eksiktiAciyan yara varsa ulsere çeviriyor gastrit yani
Bazı gıdalardan uzak duracaksin.
Çoğunlukla haşlanmış sebze tavuk tuketmen lazım. Baharatlı tuzlu yeme.
asitli kafeyinli şeyler icme
Öleyim ben en iyisi bi bu eksikti
Genelde ilac icince mide agrisi basliyodu bende geciyordu bu aralar devamli var patatesi deneyecegim olmadi lahana ve elmayida aktaririm icineÖlme
Çiğ patates yeşil Elma beyaz lahana . Sularını iç
soğan suyuda var ama onu icmesednde olur durumun o kadar kötü değil
hepsini taze icecen ama bekletirsen oksitlenir
Genelde ilac icince mide agrisi basliyodu bende geciyordu bu aralar devamli var patatesi deneyecegim olmadi lahana ve elmayida aktaririm icine
Dr ilac verdi bir sure iceyimde bakalim nolacakIlaclar gastrit veya ülser varsa agritir evet
su bölüme özellikle katılıyorum,
bazen abartılı buldugum halde bilerek yazıyorum, kızım sana soyluyorum gelinim sen duy diye...
ama asıl nedeni tamamen kendimi tatmin etmek
fakat insanların konularında hakaret etmek ya da arkasından... ne bileyim bana o da hos gelmiyor,
kandıysam kandım, sadece kendime gulerim bu konuda, ki oyle yaptım
Dr ilac verdi bir sure iceyimde bakalim nolacak
Bitanesi ac karnina iciliyor diger surup tok karninaO zaten mide koryucusudur büyük ihtimal sikintin olmaz
Bitanesi ac karnina iciliyor diger surup tok karnina
ama olmaz BOŞALAMIYORUM öyle
Sevmiyordum
birseyler sezmistim. Bir gerizekalilik mesela