- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
ben henuz gitmemistimKonu ne? Geçti mi felsefi akım
fakat boşalmadayız...
sarar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben henuz gitmemistimKonu ne? Geçti mi felsefi akım
Senin usenmis halin mi kiz bu????????  bir de usenmesen nasil olurdun acaba o may gat,o may gaattt
Bende oyle düşünüyorum. Kendimden bile şüphe ediyorum suan da esim bile uye olmak istiyorda ben birakmiorum valla 2. Uyelikten bende banlanirimya bence de çoktan üye olmuştur bile
ve aramıza katılmaya çalışıcak bence
bu sitede o kadar çok erkek üye var ki eminim
bence de erkek ..... yaşım küçük diyo ama değil...bayağı bilen birşeysdi.... insanların ne kadar çok vakti var bu kadar plan prje aklım almıyoönce siskooanne tahmin etmiş
geçen gün bana açtı
resimlerini falan aradık googleda öyle buldum
italyan bi kızın fotolarını atıyormuş bize
direkt sen fakesin falan demedik işte yazılarda gördüğün gibi
kız fotolarını çalmış vs deyince itiraf etti
ama bence erkek o
Bende geyik topiclerinde topladim msji 2senelik uyeyim girer okur cikardim hep. Bir gun baktim eglenceliymis takilayim dedimkısa ve öz yazıyom ben
bi de oyunlardan çok mesaj topladım
Dimi kizzzz hayret verici. Anlam veremiyorum neden,neden??  bence de erkek ..... yaşım küçük diyo ama değil...bayağı bilen birşeysdi.... insanların ne kadar çok vakti var bu kadar plan prje aklım almıyo
KONUMUZ athenin başlatmasıyla BOŞALMA ya geldi
ben henuz gitmemistim
fakat boşalmadayız...
sarar mı?
Bende şüphelenicem. Eminim baska kilikta geri gelecek
IP adresi değişebilir diye biliyorum ama olmuyo mu ki oyle Kolayina gelemez. IP numarasini almıştır adminler hemen anlarlar
Hepiniz mi erkeksiniz anlamadım ki.
Hepiniz mi erkeksiniz anlamadım ki.
Ben senden de supheleniyodum zatenBen erkegim hemde taş fırın
Dimi düz mantıkhic de bi kere,
bardaklar da dolup bosalıyor ne var bunda
Dinamik ip değişiyor ama tamamen değil anlaşılıyorIP adresi değişebilir diye biliyorum ama olmuyo mu ki oyle 
hic de bi kere,
bardaklar da dolup bosalıyor ne var bunda
Gogusumu elleBen senden de supheleniyodum zaten
.bence de erkek ..... yaşım küçük diyo ama değil...bayağı bilen birşeysdi.... insanların ne kadar çok vakti var bu kadar plan prje aklım almıyo
valla evde misafirim var iki gündür kafam almadı ....Dimi kizzzz hayret verici. Anlam veremiyorum neden,neden??  
Neden bana bunu yapiyorsun baya bıngıl bıngıl kiz buu Gogusumu elle
ne kadar killi dimi