Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohoo siz teşkilatı kurmuşsunuz :KK53:
bende istereeeem :KK71:
amaan ben türkle yapamıyorum ki elin ingiliziyle alamanıyla yapim :KK53:

Biz yine deneyelim, olmadı en sonunda alırız 3-5 kedi; çekiliriz köşemize.
Benim planım o mesela, evde kalırsam, kedici teyze olcam :KK53:
Ölür kalırım evin ortasında, onlar da suratımı yer oohhh

kedileri de hiç sevmem nasıl etsek ki bilemedim :KK53:

Yandın o zaman bacım sen; kedici teyzenin alternatifi çöp ev çünkü :KK43:
Haberlere çıkıcan;
Belediye çalışanları 3 günlük temizlik çalışmaları sonucu 4justice 4justice 'e ulaşmayı başardı. 58 yaşındaki 4justice 4justice 'in 11 gün boyunca, halı üzerindeki cips kırıntılarını yiyerek hayatta kaldığı düşünülüyor.

Belediye aracına bindirilerek en yakın sağlık merkezine götürülen talihsiz kadının, son olarak "Bir kocişim olsaydı böyle olmazdı" dediği iddia ediliyor.

:KK61:

Yandın o zaman bacım sen; kedici teyzenin alternatifi çöp ev çünkü :KK43:
Haberlere çıkıcan;
Belediye çalışanları 3 günlük temizlik çalışmaları sonucu 4justice 4justice 'e ulaşmayı başardı. 58 yaşındaki 4justice 4justice 'in 11 gün boyunca, halı üzerindeki cips kırıntılarını yiyerek hayatta kaldığı düşünülüyor.

Belediye aracına bindirilerek en yakın sağlık merkezine götürülen talihsiz kadının, son olarak "Bir kocişim olsaydı böyle olmazdı" dediği iddia ediliyor.

:KK61:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
cipse de bayılırım ha iyi yerden yakaladın :KK70::KK70:
bu vesileyle meşhur olcam işte fena mııı :KK53:

Bir yandan kahvaltı hazırlıyorum; öğlen 3 buçuk olmuş kahvaltı edicem inşallahhhhhh :KK57:
Bir yandan da burayı kontrol ediyorum devamlı, sapık gibi oldum :KK17:

images

İyi tatiller :KK49::KK3:

Turkten cok ingiliz var burda . Kafayi yersin yani :KK53: pek de hoslasmam aksanlariyla falan tutup britishlik yapma bana adam gibi konus diyesim geliyo :KK70:

Ben gelince canlandiricam topici uyumusum denize gidemedim bugun :KK53:

Ohhh maşallah :KK43: Kıskançlıktan çatlıyorum şuan. :KK17:
Ben de bugün duştan çıkınca bi süre havluya sarınmadım, öyle ıslak ıslak gezdim, aa ne güzel oldu böyle havuzdan çıkıp ortalıkta yürüyomuş gibi hissettim diye kendimi teselli ediyodum :KK61:

BPm0Y8RCQAAOvY6.jpg:large

Ohhh maşallah :KK43: Kıskançlıktan çatlıyorum şuan. :KK17:
Ben de bugün duştan çıkınca bi süre havluya sarınmadım, öyle ıslak ıslak gezdim, aa ne güzel oldu böyle havuzdan çıkıp ortalıkta yürüyomuş gibi hissettim diye kendimi teselli ediyodum :KK61:

BPm0Y8RCQAAOvY6.jpg:large

Oralarda havuz yok mu canim ya da hep merak etmisimdir denize girilecek yer var mi :KK53:

Oralarda havuz yok mu canim ya da hep merak etmisimdir denize girilecek yer var mi :KK53:

Ya bize yakın plajlar yakın şehirlerde, arada gidiyoruz hatta ama şarap içip dönüyoruz biz. İnsanlar yüzüyor, ama ben yüzmem mesela, zaten çok deniz seven bir insan değilim, buradaki plajlar da çok çekici değil benim için.
Havuz var okulun, kapalı da açık da var ama işte vakit yok. Hava güzelken vakit hiç yoktu, şimdi hadi arada gideyim desen havalar serinledi. Yalan oldu benim bu yazım anlayacağın :KK61:
Neyse nasıl olsa işsiz bir insan olarak döneceğim Türkiye'ye olmadı, bir süre tatil yapar ondan sonra işe girmeye çalışırım, hayırlısı :KK59:
Sen benim yerime de yüz, tadını çıkar canım :KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X