Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasıl demiyim karşımdaki adam 1 gün boyunca bana işkence yapmış hem de karşıyakanın göbeğinde. ve ben bu adamı aşkım dedim bağrıma bastım. noldu bu ne ilgisizlik umursamazlık.

Anladığım kadarıyla sen yeşil ışık yaktın barışma durumları oldu adam gene sapıttı. Garantide diye düşündü zaar. Eşşoğleşek bunlar valla sizin gibi pırlanta gibi hatunları bulup bunuyolar.

Aynen ya bu ne yürek ne cürret ? Ulan analarımız bizi eziyet çekelim diye mi doğurdu ? Hayret bişey!
Bakmayan bakmiyo biliyomusun sen bi anadanmi dogdun neyden ciktin kimsin bakmiyo.bugun cocugu almaya geldi kapidan cikarken cocugumu opucem kendini bi geri cekisi var ki agzina s.ctigim.ulan sen kimsin be kimsin?

Profil fotoğrafın değişince tanımadım :)
şuydu:
Alexander+Skarsgard+Alexander+Skarsgard+Roots+bFub1QSRuKDl.jpg

ya boşa gitsin o zaman gencecik güzel kadınsın nolcak ya.hakketmiyor ki seni,mis gibi işin gücün de var.

Anladığım kadarıyla sen yeşil ışık yaktın barışma durumları oldu adam gene sapıttı. Garantide diye düşündü zaar. Eşşoğleşek bunlar valla sizin gibi pırlanta gibi hatunları bulup bunuyolar.

Essogluessek.birak imzala gitsin birak.defolup ciksinlar gitsinler hayatlarimizdan.

ya kızlar benim annem bile yumuşadı dedi ki neden gelip gönlümüzü almıyor ikna etmiyor bizi dedi hani gelse özür dilese kızınızı seviyorum dese annem de kabul edicek ama onda hala bu en büyük benim popom tavırları

ben aylarca acı çektim. insanı şiddet acıtmıyor ruhundaki yarası acıtıyor gururu inciniyor.

ya kızlar benim annem bile yumuşadı dedi ki neden gelip gönlümüzü almıyor ikna etmiyor bizi dedi hani gelse özür dilese kızınızı seviyorum dese annem de kabul edicek ama onda hala bu en büyük benim popom tavırları

ben aylarca acı çektim. insanı şiddet acıtmıyor ruhundaki yarası acıtıyor gururu inciniyor.

en kötüsü de bu.. ruhun incindi mi toparla toparlıyabilirsen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X