- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
wuhuuu kım kım ? toplu mu yapıonuzWhatsaptayiz gulum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuhuuu kım kım ? toplu mu yapıonuzWhatsaptayiz gulum
Ya yok be ben ortalik mali gibi hepinize yetisiyom.wuhuuu kım kım ? toplu mu yapıonuz
Ben bilmiyordum ki ys bdvde görünce şok oldumne whatsappi yav kuscam şimdi
Alkolik kopek ya.icip icip sariyo.hic konusmamasi lazimdi onunla ama denesin gorsun dedik keske engel olsaydik.ailesinin kesin bilmesi lazim ve yalniz kalmamasi lazimay bende sımdı gordum soktayım aranızda anlastınız sanıyodum allahın cezası baktı guzellıkle olmuyor son kozlarını oynuyor sanırım tabı yedıremıyo kendıne reddedılmeyı bı b.k yapacagından degıl de yınede tedbırı elden bırakma canım. ailene anlatsan durumu cok mu olay buyur acaba
evet canım bencede bılmelılerde sımdı aynı sehırdelermıs ya aılesıyle olay cok buyuk boyutlara gelmez ınş.Alkolik kopek ya.icip icip sariyo.hic konusmamasi lazimdi onunla ama denesin gorsun dedik keske engel olsaydik.ailesinin kesin bilmesi lazim ve yalniz kalmamasi lazim
Ya bunun icin sehir degistirilir ben justada soyledim.gerekirse ciksin isten.cok genc.yapar kariyer.psikolojisi bozuldu iyice.evet canım bencede bılmelılerde sımdı aynı sehırdelermıs ya aılesıyle olay cok buyuk boyutlara gelmez ınş.
Aynen uzaklaşabildigi kadar uzaklaşsınYa bunun icin sehir degistirilir ben justada soyledim.gerekirse ciksin isten.cok genc.yapar kariyer.psikolojisi bozuldu iyice.
allahın cezası yaYa bunun icin sehir degistirilir ben justada soyledim.gerekirse ciksin isten.cok genc.yapar kariyer.psikolojisi bozuldu iyice.
Ya minis aklima geldikce kotu oluyorum.biz nasil git dedik justa ya.oldurebilirdi ya onu.dusunsene geri gelmeyebilirdi.bu adam boyle bi adamAynen uzaklaşabildigi kadar uzaklaşsın
Umarim sarhosken saçmalamıştir,umarim.Ya minis aklima geldikce kotu oluyorum.biz nasil git dedik justa ya.oldurebilirdi ya onu.dusunsene geri gelmeyebilirdi.bu adam boyle bi adam
Ama denedi daha once camdan atmaya kalkti.gercekten artik just anarsa bu adamin adini tavrim cok farkli olucakUmarim sarhosken saçmalamıştir,umarim.
Gitsin o zaman pasaportu varsa yurtdısına ya akrabası falan varmıs,bu adam boşanınca da delirirAma denedi daha once camdan atmaya kalkti.gercekten artik just anarsa bu adamin adini tavrim cok farkli olucak
yok busaatten sonra sogumustur tam anlamıyla zaten. allahım ınş. bela kaza almadan kurtarır ondanAma denedi daha once camdan atmaya kalkti.gercekten artik just anarsa bu adamin adini tavrim cok farkli olucak
Aynen bende onu diyorum.cagirdim bize gelicek ama kac gun kalabilcek yani cozum degil.bence bisure onun bilmedigi degisik biyere gitmeli kendi sagligida iyi degil cunku artikGitsin o zaman pasaportu varsa yurtdısına ya akrabası falan varmıs,bu adam boşanınca da delirir
Aminnnnyok busaatten sonra sogumustur tam anlamıyla zaten. allahım ınş. bela kaza almadan kurtarır ondan
Yurtdısına çıkp kalabilirim derswse birsuru seçenek var bendeAynen bende onu diyorum.cagirdim bize gelicek ama kac gun kalabilcek yani cozum degil.bence bisure onun bilmedigi degisik biyere gitmeli kendi sagligida iyi degil cunku artik