- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Hayıııır bajsediyoz senden.olsada çay koysa diyeee.Beni unuttunuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıııır bajsediyoz senden.olsada çay koysa diyeee.Beni unuttunuz mu
sizi çok özlüyom hatta geçen dedim whatsapp grubu kursak diyeHayıııır bajsediyoz senden.olsada çay koysa diyeee.
Grl sen ben just konusuruuuz ya da sen beeensizi çok özlüyom hatta geçen dedim whatsapp grubu kursak diye
sizi çok özlüyom hatta geçen dedim whatsapp grubu kursak diye
Bende beceremiyorum toplu dur ben yaziyim alirim sizi konusmaya whatsapptaTamam özelden toplu yapın numaralarınızı atın aşkitolarım
ben toplu beceremiyom
telefonum bile yok şuanbreakingbadd senin yok mu whatsapp kuşum
SelammSelam hatunlar
ay evet cok ıssız burası korktumBugün kimse yok.
Ben de.öksüz kaldıkay evet cok ıssız burası korktum
Ama tabletin varAma ananlan kuzeninlen konusuyon.sen sevmiyon bizitelefonum bile yok şuan
Tablete whatsapp yüklenmez,belki ipade yüklenir,emin degilimAma tabletin varAma ananlan kuzeninlen konusuyon.sen sevmiyon bizi
Al sana trip.beni vive gonderdi
hatsız olmuyor sanırım whatsapp.Tablete whatsapp yüklenmez,belki ipade yüklenir,emin degilim
Ayrıca annemle küsüm benAma tabletin varAma ananlan kuzeninlen konusuyon.sen sevmiyon bizi
Al sana trip.beni vive gonderdi
Aynen ne hattım ne telefonum var umarim yakinda olacaklarhatsız olmuyor sanırım whatsapp.
iyi bari sorun olmuyor senın ıcın telefonsuzluk calısan oldugun haldeAynen ne hattım ne telefonum var umarim yakinda olacaklar