- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Oluyor bazen ama genelde mail yoluyla haberlesiyoruz bizimkiler whatsappçı değiliyi bari sorun olmuyor senın ıcın telefonsuzluk calısan oldugun halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor bazen ama genelde mail yoluyla haberlesiyoruz bizimkiler whatsappçı değiliyi bari sorun olmuyor senın ıcın telefonsuzluk calısan oldugun halde
orta yas ve ustu mu musterılerınOluyor bazen ama genelde mail yoluyla haberlesiyoruz bizimkiler whatsappçı değil
Sanırım olabilir yüksek ihtimallekızlar whatsapp muhabbetı gecmıs yoksam orda mı konusuyonuz bakımm
Yoo hepsini kendime alıstırdim gmail takıliyozorta yas ve ustu mu musterılerın
yok ya bana bırseyını ne veren var ne de alanSen de mi whatsapp cazibesine kapıldın be laraa
Sana eski telefon numaramı vereyimmi ararsın hat bilmemne falan diye uyarı çikar ona konuşursunyok yafa bırseyını ne veren var ne de alan
hahahaha kadınla arkdslık kurarım artık o aradgnz numara kullanılmamaktadır dıcek bende hadı bı ıyılık yap bagla benı falan diye baslarım artıkSana eski telefon numaramı vereyimmi ararsın hat bilmemne falan diye uyarı çikar ona konuşursun
Yok iner askim ama hattin yok ya bi ise yaramaz zaten.sende alinca kavusur kaynasirizTablete whatsapp yüklenmez,belki ipade yüklenir,emin degilim
Evet sanal seksin 446737383.seviyesihahahaha kadınla arkdslık kurarım artık o aradgnz numara kullanılmamaktadır dıcek bende hadı bı ıyılık yap bagla benı falan diye baslarım artık
nereye gelım bebgm ozeldemısınız ?Ben heryere yetisirim darlingssss!gel lara sendeeeee
yalnızlıgımı vurma yuzumeEvet sanal seksin 446737383.seviyesi
Siskooanne .!.:Yok iner askim ama hattin yok ya bi ise yaramaz zaten.sende alinca kavusur kaynasiriz
Utanmadan whatsappta konusup buraya yazmıyo musunuz.tüm whatsapp grubunuza F*** you diyorum burdanBari larayı almayın o bende kalsinBen heryere yetisirim darlingssss!gel lara sendeeeee
Whatsaptayiz gulumnereye gelım bebgm ozeldemısınız ?
burdayım kuzumLara sen de mi gittin
Yok la just falan yok.lili var onun neti yetmiyo buraya.vive instagramda.ben elciyimUtanmadan whatsappta konusup buraya yazmıyo musunuz.tüm whatsapp grubunuza F*** you diyorum burdanBari larayı almayın o bende kalsin