- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
kiz ben bekarimTabiki oyle olsa evlilik diye bisey kalmaz ayol.yapabilirsin ciddiyimmm
kavga ettigimizde cok zevkli oluyor
evet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorumBence de daha hayvanimsi oluyor
Beyaz kıçım dee,beyaz kıçımmevet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorum
evet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorum
yani normalde cok sozumu gecirdigim icin,bu kavga esnasinda gozume cok hasin gorunuyor,o zaman benim libidolar tavandabunu yaşayan tek ben değilmişim demek ki
kavga da etsek ille o iş olucak
E olsun ha bekar ha evli iliski diye bisey olmazdi diyeyim o vakittkiz ben bekarimama ciddi dusunuyoruz hehehe
yani normalde cok sozumu gecirdigim icin,bu kavga esnasinda gozume cok hasin gorunuyor,o zaman benim libidolar tavanda
yaprammm diyorumben küfürleşmeyi de seviyorum daha çok zevk veriyo
Ahahahhahahahahahajajjajajajajajajjahahahahhahahajaa yaaaa!ahahahahahahhahahayaprammm diyorum
yaprammm diyorum
bu konu cinselliğe taşınırsa sadece just girebilir biliyosunuz dimi.
araba kullanirken biriyle kapisiyorsa o an uzerine atlayasim geliyordimi ya daha erkeksi hele böyle futbol voleybol oynayınca terliyo ya uff
gidiyom ben.yoo 4just da girebilir biskrem de hihoho
a
araba kullanirken biriyle kapisiyorsa o an uzerine atlayasim geliyorama sahilde guneslendigi an gozumde dusuyo benimki
Seninnn kopeginmiii vaaaaarrr
gidiyom ben.
Hic yoktan essegin aklina karpuz kabugu dusurdunuz!valla fena oldum çok konuştuk