Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır sevdim onu elime alınca kapattı kendini ama ben sevdikçe açıldı bebek gibi yüzü var masanın üstünden şebeklik yaptı bize mıgır mıgır su içirdim fln sonra bardağa elim deydi bardak düştü korktu kkapattı kendibi işte tam o an çektim bu kareyi :)

Ben cok korkuyorum kirpilerden. Cocuklugumuzdan gelen bir efsane var,kirpiler sinirlenince dikenlerini firlatiyormus :KK53: ya gercekse? Diye nerde görsem kacarim :KK53:

ben valla çok güvenirim ya kendime tabi o seksiyim süperim şakası işin ama cidden öyleyim yani kimseyle konuşmaktan çekinmem mesela :KK53:

eşime de ben açılmıştım ben sana aşık oldum dedim pat diye :KK70:

Ne guzel yaa. Keske bende oyle olsam :KK36:

Ben böyle arada gereksiz kavgalar çıkarıtırım..
Bide yeni bi ev arkadaşı gelicek çocuk çapkın bununla aynı ortamda olucak okuduğumuz yerdeki kızların çoğuda pek tekin değil..
Sıkıntı yani..
Bie benim bu durumum..
Kendime özgüvenim gidiyor

MaşALLAH :nazar::110: :KK71:

Cocuk capkin olabilir ama sevgiline güveniyorsan sorun olmaz boyle seyler. Gelecegin travmasini olusturma simdiden kendine :KK19:

aahhahah ada bak ya kendi gibi pek şeker

ben beğeniyorsam herkes beğenecek ulen

Bende o yok işte

Ben cok korkuyorum kirpilerden. Cocuklugumuzdan gelen bir efsane var,kirpiler sinirlenince dikenlerini firlatiyormus :KK53: ya gercekse? Diye nerde görsem kacarim :KK53:

Cocuk capkin olabilir ama sevgiline güveniyorsan sorun olmaz boyle seyler. Gelecegin travmasini olusturma simdiden kendine :KK19:

Oluştu bile..

serdar ortaçtan benden de güzeli yok hiççişim olmaz hiç çişim olmaz :KK53:

Doğru ama yabani kirpiler atar kedi köpek büyüklüğünde olan belgesellerde gördüğümüz kirpiler onların dikenleri daha uzun olur bunlar normal kirpiler ama bu türün dikenlerinin ucundaki beyaz bölümler zehirlidir onlarda insanlara pek bişey yapmaz diğer hayvanlara karşı savunmak için yani korkulacak bişey yok :)

Doğru ama yabani kirpiler atar kedi köpek büyüklüğünde olan belgesellerde gördüğümüz kirpiler onların dikenleri daha uzun olur bunlar normal kirpiler ama bu türün dikenlerinin ucundaki beyaz bölümler zehirlidir onlarda insanlara pek bişey yapmaz diğer hayvanlara karşı savunmak için yani korkulacak bişey yok :)
Hıı varmış yani oyle bisey o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X