- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
Aahhh beni de anamlar gondermediydi turk filmi repligi gibi oldu ama malesefyaşamaya gidiyorum okul bitti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahhh beni de anamlar gondermediydi turk filmi repligi gibi oldu ama malesefyaşamaya gidiyorum okul bitti..
yarın gelin herkese benden adana kebap gece de şırdan
Mersindeyim gelin size tantuni ismarlayayim
Çenenizi kapatmazsanız çatlak gibi psikopata bağlayacağım ben de.
Gel sana çikilata vercemBuralardayım ben sen görmüyosun benii
Bildin darling
Bıçakları sen ayarla. Geliyorum.Gel yamacıma
Aaa nerdesin kiiioooo yarım saat uzagımdasın yakalarım seni
İnan ki yemiyorum vallahi biraktim gecmedi bogazimdan.sizin yuzunuzden aciktim sizin yuzunuzden ac kaldim!
Gözlüğünü çıkarda bak baa
Iyyyyy ben eksıyımdır tatlı degılımdır oğğğğk kaka ben oyle bır anlatma seklın var kı benı yıyecen sandım sonra denıze atacgnı okuyunca =)))cunku ortada mantılarrrr sarmalar donuyodaPıçahlaa 3 dilime ayırıp her diliminide 33 dilime ayırıp 33 dilimde 99 dilim oluyor ya kafanıda ayırıp 100 yapıp denize aatıciimmm
Aaa nerdesin kiii
Kıyamaam. Ye kız afiyet olsun. Ben de etiform kemirmeye başladım.İnan ki yemiyorum vallahi biraktim gecmedi bogazimdan.sizin yuzunuzden aciktim sizin yuzunuzden ac kaldim!
4 bu kadar yemek muhabbetine cubuk kraker gibisin yemekgunu yapak diyo yaw, ben surdan soyle gideyim baribb norveçe gitmeden bi buluşma ayarlıyalım bence ve sırf yemek yiyelim o gün
Bi biskrem versemmmmSevmem ki ben çikilata
Bıçakları sen ayarla. Geliyorum.
yakalarsam muaaaa
4 bu kadar yemek muhabbetine cubuk kraker gibisin yemekgunu yapak diyo yaw, ben surdan soyle gideyim bari