- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Üpcük versenaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üpcük versenaaa
Olurum kız ben, az biraz fazlam var ama daş gibiyim. Motive et beni. Gerçi evde koca faktörü de var be. Adam yapışır dolabın kapısına.yarar da kilo verince böyle olmak da garanti değil.
TabikiiLa arkadan gelip napıyii o
Seviyiii
Beni sevmeyen ölsüüünnn ölsüüünnnn
bana da anlatın noluyo.Birak eglensin ya.haksizligi hazmedemedi suursuz
Onu diyecektim seni bilmem ama kocaya faydasi olur diye:)Olurum kız ben, az biraz fazlam var ama daş gibiyim. Motive et beni. Gerçi evde koca faktörü de var be. Adam yapışır dolabın kapısına.
Ne çok kontak insan var be.Birak eglensin ya.haksizligi hazmedemedi suursuz
sana çıplak foto atayım mıı.Olurum kız ben, az biraz fazlam var ama daş gibiyim. Motive et beni. Gerçi evde koca faktörü de var be. Adam yapışır dolabın kapısına.
Birak eglensin ya.haksizligi hazmedemedi suursuz
Para para para benim olacak fıstık binicem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacıDerdin ne adamım?
bana da anlatın noluyo.
He bende biri bize bi yardimci olsun yanoldu ki ben anlamadım hiçbişi
Git bak bdv' de konu var evle ilgili.bana da anlatın noluyo.
ustume cok gelıyorlarnoldu ki ben anlamadım hiçbişi
mira noluyoPara para para benim olacak fıstık binicem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Bdv ev mevzu.kaynanasi kayinpederi ev almiyomus ona agliyo.barbie evi sanki istedigi.haksiz cikincada sasirdi kendininoldu ki ben anlamadım hiçbişi
haa bakıyım hemenBdv ev mevzu.kaynanasi kayinpederi ev almiyomus ona agliyo.barbie evi sanki istedigi.haksiz cikincada sasirdi kendini
bdv orman kanunu bu,pes etme rocky.ustume cok gelıyorlar
ustume geldıler evımı kendım almalıymısım odur budur ıstemira noluyo