Big Brother Türkiye !

gökçen eleme listesinde adı söylendi diye ağlıyor yaa, sanki çok süpriz:KK45::KK45::KK45::KK45:

bi de kendini nasıl zorluyor ağlıcam diye:confused::confused::confused:

arsel den ne duydu ki çağla??
kimseye demeyeceklerdi hani onur açıklayana kadar
ay hangi gün yayınlandı bu ya canlı mı izledn
birşey duymadı,içine doğmuş güya,orasını bende tam anlamadım ama arsel ve onur big brother özel odasından çıktı,Çağla hop damladı Arsel'in yanına,dediki Onur birisinden mi hoşlanıyor...Onur da oda da birisinden hoşlandığını söyledi ama isim vermedi fakat bunu sadece seyirci ve Arsel duydu.
Bu arada dün Onur açıkladı hoşlandığı kişi meğer Sedaymış.

Dün gece ilk defa denk geldim de izledim güzel ve orjinaldi .bu haftanın liderini halk mı seçiyor acaba.Hiç gözüm tutmadı da:KK57::KK59::KK59:

Dün gece ilk defa denk geldim de izledim güzel ve orjinaldi .bu haftanın liderini halk mı seçiyor acaba.Hiç gözüm tutmadı da:KK57::KK59::KK59:
haftanın liderini genelde oynanan oyunlar belirler.kazanan lider olur 1 haftalık.
ben izlemiyorum artık
bu hafta değişikliğe gidildiyse bilemicem liderlik konusunu

Kendi aralarında çark çevirmece oynadılar. Kime ne gelirse bir arkadasina devrediyordu. Huseyin'e haftanin lideri geldi.
Onur hic lider olmadi, diyerek Onur'a devretti.

haftanın liderini genelde oynanan oyunlar belirler.kazanan lider olur 1 haftalık.
ben izlemiyorum artık
bu hafta değişikliğe gidildiyse bilemicem liderlik konusunu
Sağol canım
Kendi aralarında çark çevirmece oynadılar. Kime ne gelirse bir arkadasina devrediyordu. Huseyin'e haftanin lideri geldi.
anladım canım değişikmiş oyunlara bi eleme gecesi denk geldim hoşuma gitti

Sağol canım

anladım canım değişikmiş oyunlara bi eleme gecesi denk geldim hoşuma gitti
o geçen hafta oynandı ama bu hafta değil ki
seda nasıl elendi ben kaçırdım
Alphan girdi diye fazlalık oldu herhalde 2 kişi elendi bu hafta o yüzden sanki :KK70:
asuman arsel i kurtardın dedi sedaya anlamadım ya bi anlatır mısınız izlemedm ben :KK43:

X