• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Big Brother Türkiye !

Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.

Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız:KK53:

Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı:KK70:
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.

Yok ya ben izlemiyorum bi bakayım dedim sıkıldım fok gibi konuşan kızlar var :27:

insan niye gökçene aşık olur ya vallahi pesss oy atanlarında yüzde 90 ı erkektir eminim:KK53:

Dün gece fazla izleyemedim.Arsel niye Çağla ya kıyafetini değiştirmesini söyledi.Kızlar hakkında dedikodu yaptı galiba.İzleyen var mı?

Onur evden birisinden hoşlanıyormuş,kim olduğunu söylemedi,Çağla'nın yarı içine doğmuş yarı Arsel'den duyduğuyla gitti bu konuyu Fundayla paylaşıp dertleşti.İlk şüpheliler Seda ve Tuğra ama Onur'un hoşlandığı kişi şuanda bunları detleştiği Funda çıkarsa hiç şaşırmam:KK53:

bu gökçen ağlaya,ağlaya nasıl orda kaldı elenmedi anlamadım çok itici bir sarışın

Onur evden birisinden hoşlanıyormuş,kim olduğunu söylemedi,Çağla'nın yarı içine doğmuş yarı Arsel'den duyduğuyla gitti bu konuyu Fundayla paylaşıp dertleşti.İlk şüpheliler Seda ve Tuğra ama Onur'un hoşlandığı kişi şuanda bunları detleştiği Funda çıkarsa hiç şaşırmam:KK53:
arsel den ne duydu ki çağla??
kimseye demeyeceklerdi hani onur açıklayana kadar
ay hangi gün yayınlandı bu ya canlı mı izledn

Back