Big Brother Türkiye !

:KK53:
kk da pek ızleyıcısı yok zaten
Ya ben zaten bu tarz yarışmaların hiç birine bakmıyorum artık hiç biri halktan değil nerde gıcık sosyal medyada biliniyorsa onlar her yarışmada oluyor işte benim stilimi ilk başladığında izlerdir ama okadar kavga çirkeflik mide bulandırıyor :63:

Ya ben zaten bu tarz yarışmaların hiç birine bakmıyorum artık hiç biri halktan değil nerde gıcık sosyal medyada biliniyorsa onlar her yarışmada oluyor işte benim stilimi ilk başladığında izlerdir ama okadar kavga çirkeflik mide bulandırıyor :63:
kurgu fazla aynen. aman işte bir şekilde zaman geçsin maksat :KK53:

Ay bu emrahın neresi 30muş ya 22-23 gösteriyor ayrıca fundaya zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum. Neymiş kendisi 1 aydır orada psikolojisi bozulmus da emrah yeni gelmiş olmazmış. Sana soracaklardı

Ay bu emrahın neresi 30muş ya 22-23 gösteriyor ayrıca fundaya zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum. Neymiş kendisi 1 aydır orada psikolojisi bozulmus da emrah yeni gelmiş olmazmış. Sana soracaklardı
kalmak için can atmıyorlar sankı :KK53:
hepsı istemem yan cebıme koy modunda zaten yenı gelene karsı :KK53:

en güzeli funda zaten.
bu arada uyanan arselı öpüyor
ne iş :KK53:
Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.
Surrender Surrender yamukprenses yamukprenses izliyormusunuz kız bu programı :KK53:
Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız:KK53:

yeni birinin gelmesi yeni kural mı canm
emrah kapanın elinde kalıyor derken =)
Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı:KK70:
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.

Aman uyanan herkes herkesi öpüyor,öpücük kabul saatleri o saatler.

Yarım yamalak izliyorum;aynı anda hem tv izliyorum,hem oyun oynuyorum hem kk ya bakıyorum,maksat ses olsun.Sen izliyormusun kız:KK53:

Hahaha evet yeni kural,yeni gelen yakışıklı hangimize yüz verecek kuralı:KK70:
Yok canım,şimdi bu Emrah yeni geldi ya,tip olarakta fena çocuk değil,kızlar buna bayıldı,onu demek istemiştim.
anladm canm oktay gitti diye mi geldi acaba yoksa yenilerin girme kuralı var mıymış ki

X