Et Yemekleri Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı

vay vay vay ,
nevoşum eline sağlık çok güzel görünüyor vallahi ,karnım acıktı ya.:52:

Tam bana göre :125::56::56::56::39:Yerim yerimm ben o tabağı :56::16:
Ellerine sağlık kuzum :38::71::29:

nevrestemm ellerine sağlık canım tek kelimeyle harika:56::56::56::56::56:

Resmen dokturmussun,cok begendim,ellerine saglik canim.Basarilarrrrrr

Son düzenleme:
Patatesten gül mü yaptın yanlış görmedim değil mi :53::53::53:

Ellerine sağlık nevoş güzel görünüyor...Keşke sunumu beyaz tabakta yapsaydın daha can alıcı olurdu yemekler ama böylede harika görünüyor eminim tadıda güzeldir...

Sen neden İstanbulda yaşamıyorsun ya :9::9::9:

Resmen dokturmussun,cok begendim,ellerine saglik canim.Basarilarrrrrr
Teşekkür ederim:16:
Patatesten gül mü yaptın yanlış görmedim değil mi :53::53::53:

Ellerine sağlık nevoş güzel görünüyor...Keşke sunumu beyaz tabakta yapsaydın daha can alıcı olurdu yemekler ama böylede harika görünüyor eminim tadıda güzeldir...

Sen neden İstanbulda yaşamıyorsun ya :9::9::9:

Evet patatesten gül doğru görüyorsun:9:
Canım benim yemek tabaklarım eski model bu tabağı yarışma için aldım hoşuma gitti:34:Teşekkürler fikir için:54:
İyi olurdu aslın da evim boş kalmazdı ne güzel gelirdiniz beraber yapar yerdik:56:

Teşekkür ederim:16:

Evet patatesten gül doğru görüyorsun:9:
Canım benim yemek tabaklarım eski model bu tabağı yarışma için aldım hoşuma gitti:34:Teşekkürler fikir için:54:
İyi olurdu aslın da evim boş kalmazdı ne güzel gelirdiniz beraber yapar yerdik:56:

Çok güzel masa hazırlarım ve yemek yerim o konuda yardımım dokunabilir ancak sana :9::9::9: Ellerine sağlık kuzum :56::56::56:

Son düzenleme:
Kuzum benim :38:
Bu ne beceridir yarabbimm :nazar::nazar::nazar::16:
O patatesi nasıl o şekilde yapabildin? Kızarttın dimi sonra?

Çok güzel masa hazırlarım ve yemek yerim o konuda yardımım dokunabilir ancak sana :9::9::9: Ellerine sağlık kuzum :56::56::56:
Masa konusun da anlaştık öncelikle:9:Ben de yemek yapmasına bayılırım bir de yiyen oldu mu kimse tutamaz beni anlaştık yani:9::9::9:

Son düzenleme:
Kuzum benim :38:
Bu ne beceridir yarabbimm :nazar::nazar::nazar::16:
O patatesi nasıl o şekilde yapabildin? Kızarttın dimi sonra?

Teşekkürler megim:38:
Canım patatesleri ince halka kesiyorsun sonra kürdan yardımıyla şekil veriyorsun:34:Sonra bol yağ da kızartılıyor:56:Kızartırken de dikkat etmek gerekiyor yapışabiliyor katlar birbirine çatal yardımıyla katları aralıyorsun:34:Tavsiye ederim:54:

Teşekkürler megim:38:
Canım patatesleri ince halka kesiyorsun sonra kürdan yardımıyla şekil veriyorsun:34:Sonra bol yağ da kızartılıyor:56:Kızartırken de dikkat etmek gerekiyor yapışabiliyor katlar birbirine çatal yardımıyla katları aralıyorsun:34:Tavsiye ederim:54:

Bak nasıl uğraştırıcı işte :61:
Ben parmak yada yuvarlak kesiveriyorum şahsen :86:
Çok özel bir yemekse bu şekilde yapmaya çalışırım bakalım :2:
Tam lezzet ve görsel bir şölen senin servisin kuzummm benim :71:

Back
X