Et Yemekleri Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı

çok severim bu yemeği
ellerine sağlık
patatesde süpermiş:46: başarılar canım:16:
Teşekkürler canım:16:

söylenecek kelime yok valla canım, şahane:56::56::56:
ellerine saglık nevreste, super gorunuyor. hele o patates olayına bıttım. muthıs bı fıkır yaaa...
kesınlıkle denıcem yarın sabah hemen :52:
pıtırcıgımla kocama sürpriz patates kızartması yapayım.
Ayyy inşaAllah becerırım :))

Ben bu patatesi ilk gördüğüm de saat gece 1-2 arasındaydı kalkıp hemen denedim yaptıkça düzeliyor ben de acemi sayılırım ama beğenmenize sevindim:16:
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo başarılar:16::16:

Teşekkürler canım benim:16:

Ellerinize sağlık :)
Patatesten gül olayı çok hoş olmuş.
Denemek istiyorum ama gözüm korktu :1:
Yarışmada başarılar dilerim.

ellelrine saglik
çok guzel gorunuyor patatese bayildim
tam çozemedim nasil oldugunu
kurdandan sonraki i$lem ne tam oalrak:17:

Ellerinize sağlık :)
Patatesten gül olayı çok hoş olmuş.
Denemek istiyorum ama gözüm korktu :1:
Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:16:

Gözün korkmasın canım açıkcası ben de yarışma için denedim denedikçe iyi oluyor tek püf nokta patateleri ince doğramak öyle rahat kıvrılıyor:34:
ellelrine saglik
çok guzel gorunuyor patatese bayildim
tam çozemedim nasil oldugunu
kurdandan sonraki i$lem ne tam oalrak:17:
Teşekkür ederim:16:Canım patatesleri ince ince halka şeklin de doğruyorsun sonra ilk patatesi rulo yapıp kürdan takıyorsun sonra rastgele kat kat takıyorsun:34:Tabi dağılmasın diye birkaç kürdan daha takılıyor ve kızgın yağda kızartılıyor kızartırken de dikkat etmek lazım yoksa yapışıyor sürekli başın da katları açmak lazım:34:
ellerine saglik canim cok guzel gorunuyo:16::16::16::16:

Son düzenleme:
nefreste bayıldımmmmm özellikle patateslerin çok güzel:16: topiğinde ayrıntılı anlatırmısın acaba nasıl yaptın bu patatesi yani şeklini nasıl verdin her kıvırmada kürdan mı batırdın?

nefreste bayıldımmmmm özellikle patateslerin çok güzel:16: topiğinde ayrıntılı anlatırmısın acaba nasıl yaptın bu patatesi yani şeklini nasıl verdin her kıvırmada kürdan mı batırdın?

Canım yarışma sonrası topiğim de inşaallah detaylı anlatmaya çalışırım:34:Canım ilk kürdanı takıyorum sonra birkaç tane daha o kürdana takıyorum sonra ekledikçe gevşek olan kısımlara kürdan batırıyorum:34:Kızartırken de dikkat etmek lazım yapışabiliyor katları çatalla düzeltmek lazım:34:

Son düzenleme:
nevreste harika olmuş, ellerine sağlık yaa:26:
arkadaşlar herkeze teşekkürler, herşey buraya kadar mış , hoşçakalın:58:

of off aklımdaki tariflerden biriydi yapan olacak mı acaba diyordum ve oldu nevoşum yaptı valla süper canım benim de favori yemeğimdir özellikle de misafire gül patatesi bir yerde görmüştüm ama yapmamıştım hiç topiğinde ayrılntılı bekliyorum yapılışını kesinlikle denicemm onu. Ellerine sağlık canım sunumda ayrı bir güzel olmuş bak yorgunum yatıcam yani dedim nevoşum yemeğini eklemiştir bakayım dedim yoksa rahat etmeyecektim görmeden başarılar dilerim tatlımm :34:

of off aklımdaki tariflerden biriydi yapan olacak mı acaba diyordum ve oldu nevoşum yaptı valla süper canım benim de favori yemeğimdir özellikle de misafire gül patatesi bir yerde görmüştüm ama yapmamıştım hiç topiğinde ayrılntılı bekliyorum yapılışını kesinlikle denicemm onu. Ellerine sağlık canım sunumda ayrı bir güzel olmuş bak yorgunum yatıcam yani dedim nevoşum yemeğini eklemiştir bakayım dedim yoksa rahat etmeyecektim görmeden başarılar dilerim tatlımm :34:

Canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:16:Tamam ekleyeceğim topiğime sonra:16:

Son düzenleme:
Back
X