• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biev

nagish

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
987
6
0
36
Kayseri
arkadaşlar biev yemek takımı kullananlar var mı? memnunlar mı? model olarak karacanın takımlarını da çok begeniyorum ancak takımın içeriği hoşuma gitmiyor:( takım 12 kişilik fincanlar 6 gıcık oldum:37: bievin parçaları daha kullanışlı gibi geldi bana 24 servis var mesela şu uzun tabaklar varya kayık tabak mı deniyor onların sayısı fazla falan... neyse yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim....:87:

Son düzenleme:
Biev ürünlerine İstanbul'dan en fazla modele nereden ulaşabiliriz, bilgisi olan var mı?

arkadaşlar biev yemek takımı kullananlar var mı? memnunlar mı? model olarak karacanın takımlarını da çok begeniyorum ancak takımın içeriği hoşuma gitmiyor:( takım 12 kişilik fincanlar 6 gıcık oldum:37: bievin parçaları daha kullanışlı gibi geldi bana 24 servis var mesela şu uzun tabaklar varya kayık tabak mı deniyor onların sayısı fazla falan... neyse yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim....:87:

ben kızımın yemek takımını esse den almıştım. 101 parça bir takımdı. genelde takımlarda fincan takımı konuluyor şimdi. bence de çok gereksiz. yem ek takımı alırken servis parçalarının fazla olmasına özen göstermenizi tavsiye ederim. fincan takımı yerine kayık servisleri olan takımları tercih etmek daha mantıklı. gerekirse biraz daha fazla ödeyip gereksiz çay fincanlarına para vermemek lazım. biev in takımlarını bilmiyorum ama piyasada fincansız takımlar var başka markalarda. (bu arada karacayı da tavsiye etmem)..

bi evden yemek takımı alıp kullanmadım ama bievle bernardonun aynı firma oldugunu biliyorum
kalitesiz oldugunu düşünmüyorum yani canım

bi evden yemek takımı alıp kullanmadım ama bievle bernardonun aynı firma oldugunu biliyorum
kalitesiz oldugunu düşünmüyorum yani canım

yaa bilmiyordum bernardo ile aynı fabrikanın ürünü olduğunu, çok sevindim... çünkü çok beğendim modellerini ve parçalarını... çook teşekkür ederim:87::87::87:

:34: rica ederim canım. bende cok begeniyorum bievin modellerini iki takım arasında kalmıştım sonra gittim bernardodan aldım ama hala o takımda aklımdadır

orda ögrenmiştim bende aynı firma olduklarını.. daha sonrada kolimden biev kutularıda cıkmıstı :))

bide bu markayı inceleyim bari...
ne çok yemek takımı markası var böyle ya....
nasıl çıkıcaksam içlerinden....

bana kolay gelsın....
inşallah en mantıklı ,doğru ve hayırlı kararı verırım....
çok beğenerek aldığım ürünlerden bile 3-5 ay sonra sıkılıyorum....
gözüm başkasına bakıyo.....

bievin yemek takımını almadım ama bardak takımı ve bi kaç parça başka aksesuar aldım ama özellikle bardakları çooook beğenmeme rağmen hiç memnun kalmadım bulaşık makinasına koyamıyorum sadece 2 kere koydum renk gitti, diğer aksesuarlarda çok hoş fakat malesef kalite yok :(
biev ürünlerinin tasarımı süper ama kalite tartışılır.

Back