- 10 Mayıs 2016
- 16
- 2
- 36
- 30
- Konu Sahibi yamukyumuk94
-
haklısınız özel sektörede girilebilir ama özgüvenım yerın dıbıne gırdı kendımı tanıyamıyorum artıkAz değil üzerinden 5,6 ay geçmiş.
Artık toparlanmanın vakti çoktan gelmiş.
Gencecik kızsın illa memurluk olması şart değil,özel sektöre de girebilirsin.
Yeter ki kendi ayaklarının üzerinde sağlam dur.
Hayatta hiç bir acı kalıcı değildir,unutma.
Her geçen zaman senin gençliğinden çalıyor.haklısınız özel sektörede girilebilir ama özgüvenım yerın dıbıne gırdı kendımı tanıyamıyorum artık
gerçekten insanlardan korkar hale geldım sankı gıdıp bır yerde işe başlarsam sürekli başıma kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum adım atmaktan korkuyorumKeşke en başından bu kadar iyilik yapmasaydın en azından bazı şeyler karşılıklı olmalıydı.
Herkes yaptığını çeker.
Kendini eve kapatma. Hayat devam ediyo illa memur olmana gerek yok kendine uygun bi iş bulup çalış çevren değişr yeni insanlar tanırsın. Olanları düşünmek için boş vaktin olmamalı
Yaşadıklarından dolayı öyle hissediyosun gayet normal ama bi yerden başlaman lazım nereye kadar kendini eve kapatacaksın yada insanlardan uzak duracaksın.gerçekten insanlardan korkar hale geldım sankı gıdıp bır yerde işe başlarsam sürekli başıma kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum adım atmaktan korkuyorum
bende bilmiyorum ki onu unutmak istiyorum artık olanlarıda işten başka bir önerın varmı yapabılecegım düşünmemek üzülmemek için silmek içinYaşadıklarından dolayı öyle hissediyosun gayet normal ama bi yerden başlaman lazım nereye kadar kendini eve kapatacaksın yada insanlardan uzak duracaksın.
teşekkür ederim inşallah geçer :/Yemiş resmen seni pis karaktersiz insallah bu yaptığı aynen kendi başına da gelir biri de onun parasını yiyip tekmeyi basar.
Bu adamı düşünme bile. Baktın modun düşüyor insan içine karış baktın bir şarkı onu hatırlattı değiştir. Zamanı heba etmeyi bırak. Geçmişte kaldı diye düşün olanları bu da sana bir öğüt olsun.
İşte dışarda karşılaşırım diye de korkuyorum aslında biraz beni bu hale düşürdü ya görüpte bak ben nerelere kadar geldim onu ne hale getirdim veya şu çalıştığı işlere bak tarzında gururumu dahada çok kırmasından korkuyorum beni bu hale getirip kendini o hale getirip bir şey oldum sanmaları benı çok yaralıyor yorumun içinde teşekkürlerNasıl karaktersiz bir insanmış o ya canım sen kendini üzmemeye çalış daha farklı farklı insanlarla karşılaşıcaksın daha düzgün daha karakterli.. Bunları düşün kendini eve kapatmak çok yanlış sürekli insanların içinde bulunmaya çalış müzik aç dans et gez dolaş. Ha memur olsan çok iyi olurdu ama hersey memurlukta degil ki baska bi is bulursun hayirlisi neyse o olsun senin icin ama bi adam icin su ölümlü dünyada kendini bu kadar yıpratma..
Bak senin hicbisekilde grurunu incitemez. Sen izin vermiceksin cunku buna. Ben bi zamanlar sevdigim adam icin bu fedakarliklari yaptim elimden gelenin fazlasini yaptim ama o karaktersiz anlamadi deyip geciceksin. Senin grurunu incitecek hicbise yok ortada onda hic grur yok demekki boyle olmus. Sakim uzme kendini sakin yazik etme kendineİşte dışarda karşılaşırım diye de korkuyorum aslında biraz beni bu hale düşürdü ya görüpte bak ben nerelere kadar geldim onu ne hale getirdim veya şu çalıştığı işlere bak tarzında gururumu dahada çok kırmasından korkuyorum beni bu hale getirip kendini o hale getirip bir şey oldum sanmaları benı çok yaralıyor yorumun içinde teşekkürler
doğru diyosun bide utanmadan karaktersizde ben oldum oda buda ben oldum insan sorun bendemı diye düşündükçe mantıklı bi yan bulamadıkça kendı özgüvenındende oluyor adım atmaya korkar hale geliyor insanBak senin hicbisekilde grurunu incitemez. Sen izin vermiceksin cunku buna. Ben bi zamanlar sevdigim adam icin bu fedakarliklari yaptim elimden gelenin fazlasini yaptim ama o karaktersiz anlamadi deyip geciceksin. Senin grurunu incitecek hicbise yok ortada onda hic grur yok demekki boyle olmus. Sakim uzme kendini sakin yazik etme kendine
Aynen öyle canım bende yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım benimde kafam çok karışık doğruyu bildiği halde bazen insan düşüncelerine engel olamıyor işte allah yardımcımız olsundoğru diyosun bide utanmadan karaktersizde ben oldum oda buda ben oldum insan sorun bendemı diye düşündükçe mantıklı bi yan bulamadıkça kendı özgüvenındende oluyor adım atmaya korkar hale geliyor insan
Evet öyleSen çocuğa dershane parası verdin.sen gitmedin dershaneye .? Doğrumu anlamışım
Ne diyelim enayilik mi aşk mı bilemedimEvet öyle
sanırım iyi okumadın ailesinin durumunun kötü olmasından ve bunu söylemesinden . . .Ne diyelim enayilik mi aşk mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?