bide bana el atın arkadaşlar :S :S

yamukyumuk94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
16
2
36
30
Arkadaşlar benım 5.bucuk yıldır devam eden bir ilişkim vardı biz aynı üniversiteyi kazandık gittik oradayken ne zaman sıkışsa maddi manevi her konuda yanında oldum yardımcı oldum 4.senemızden sonra durumlar biraz garip bir hal almaya başladı sürekli herseyı bana ödettırmeye başladı ailemin durumu kötü vs diyordu ama kendisi arkadaşlarıyla özel bir şey yapacağında her nasıl oluyorsa para bulabiliyordu yinede aramızdaki yakınlık diyerek sesimi çıkartmadım hesapmı geliyor ben ödüyorum bişeymi alıncak ben alıyorum biyeremi gidilecek ben karşılıyorum arkadaşlarım sevgilileriyle saga sola gidiyolardı sonrada anlatıyolardı bugün sun yaptım bugün bunu yaptık bakıyodum sevgililerine hedıyeler bilmemneler elini dahi cebine attırmamalar bu bu sekılde devam ettı derken son senemize geldık ben kpss ye hazırlanacaktım kendısınınde hazırlanmak istediğini söyledı elimde biraz birikmişim vardı planım bir an önce atanmaktı ama o kendısınınde bunu yapmak ıstedıgını söyledı erkek olduğunu evlenecegımızı ben kazanmasamda bırsey olmayacağını ama onun kazanmasının önemlı olduğunu ailemın yoksa onu istemeyecegını söyledı bende elımdekı paranın buyuk meblağını ona cok kucuk bır meblayı ıse kendıme aldım durumlarınında kötü olduğunu söyledıgı ıcın üzülüyordum sonra o çalışmaya başladı sınava bende ucundan kıyından ancak calısabılıyordum zaten elımde fazla bır kaynağımda yoktu sonra sınava gırdık o bıraz daha yüksek bır puan aldı ben pek bısey yapamadım haliyle okul bıttı evlenecez söyledır böyledırler devam edıyordu yaz tatili başladı ben ilan gördüm başvurmasını söyledım puanının tutdugunu belkı olabılecegını oda dedıgım gıbı başvurdu ve polıslıgı kazandı bırlıkte dersaneye gıdecektık benden habersız kaydını sıldırmıs o gun sonuçlar açıklanmış onu aradım ve onu artık görmıyecegımı kazandığını söyledı kafamdan asagı kaynar sular döküldü sonra lafı degıstırdı vs okula başladı bende dershaneye başladım hergun bana sıkıntı çıkartıyordu canımı yakacak laflar söylüyordu çok üzülüyodum hocalarını dınleyemıyodum anlayamıyodum canım burnumda geziyordum dershanedekılerlede konusmuyodum cunku kafam tamamen meşguldü ailemde sart koşmuştu bu yıl kazandın kazandın yoksa yok sonra sınavıma ıkı hafta kala ikiyüzlüsün yalancısın sen degısmessın tarzında seyler söyledı sordum ona yalanımın ıkı yuzlulugumun degıstırmem gereken seyın ne olduğunu onada cevap vermıyodu değişmezsın işte deyıp gecıstırıyodu hergun ağladım artık ıntıhar edecek noktaya geldım sonrada benden ayrıldı zaten bır yıl calısamadıgım sınavıma 2 hafta boyunca ağlayıp zırlayarak bomboş bır beyınle gözlerım dolu dolu gırdım halıyle hıc bıyerde kazanamadım 1 ay sonra onun üzerine olan bır hattım vardı onuda kapattırdı bana telefonda ıgrenc hakaretler agır seyler söyledı kendımı öldurecektım onamı üzülecegımı ısıme gücüme mı uzulecegımı sasırdım ben sımdı bunları atlatamıyorum arkadaşlar her gun ağlıyorum çok acı cekıyorum 5 6 ay gectı uzerınden ama bu yapılanı kendıme yedıremıyorum gıdıp bıyerde çalışacak halım de kalmadı kendımı eve kapattım zaten sorunlu bır aılem var tekrarda hazırlanamıyorum çok uzun yazdım bılıyorum ama bı yolu olan varsa lütfen bana yardım edın aylardır kendımı eve kapattım onu görür kötü olurum dıyede korkuyorum mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar :S

Az değil üzerinden 5,6 ay geçmiş.
Artık toparlanmanın vakti çoktan gelmiş.
Gencecik kızsın illa memurluk olması şart değil,özel sektöre de girebilirsin.
Yeter ki kendi ayaklarının üzerinde sağlam dur.
Hayatta hiç bir acı kalıcı değildir,unutma.

Keşke en başından bu kadar iyilik yapmasaydın en azından bazı şeyler karşılıklı olmalıydı.
Herkes yaptığını çeker.
Kendini eve kapatma. Hayat devam ediyo illa memur olmana gerek yok kendine uygun bi iş bulup çalış çevren değişr yeni insanlar tanırsın. Olanları düşünmek için boş vaktin olmamalı

Az değil üzerinden 5,6 ay geçmiş.
Artık toparlanmanın vakti çoktan gelmiş.
Gencecik kızsın illa memurluk olması şart değil,özel sektöre de girebilirsin.
Yeter ki kendi ayaklarının üzerinde sağlam dur.
Hayatta hiç bir acı kalıcı değildir,unutma.
haklısınız özel sektörede girilebilir ama özgüvenım yerın dıbıne gırdı kendımı tanıyamıyorum artık

haklısınız özel sektörede girilebilir ama özgüvenım yerın dıbıne gırdı kendımı tanıyamıyorum artık
Her geçen zaman senin gençliğinden çalıyor.
Sen toparlanamadığın sürece daha da kötü olacaksın.
Tek başına kendine yardım edemiyorsun,uzmanla görüşebilirsin.

Keşke en başından bu kadar iyilik yapmasaydın en azından bazı şeyler karşılıklı olmalıydı.
Herkes yaptığını çeker.
Kendini eve kapatma. Hayat devam ediyo illa memur olmana gerek yok kendine uygun bi iş bulup çalış çevren değişr yeni insanlar tanırsın. Olanları düşünmek için boş vaktin olmamalı
gerçekten insanlardan korkar hale geldım sankı gıdıp bır yerde işe başlarsam sürekli başıma kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum adım atmaktan korkuyorum

gerçekten insanlardan korkar hale geldım sankı gıdıp bır yerde işe başlarsam sürekli başıma kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum adım atmaktan korkuyorum
Yaşadıklarından dolayı öyle hissediyosun gayet normal ama bi yerden başlaman lazım nereye kadar kendini eve kapatacaksın yada insanlardan uzak duracaksın.

Yaşadıklarından dolayı öyle hissediyosun gayet normal ama bi yerden başlaman lazım nereye kadar kendini eve kapatacaksın yada insanlardan uzak duracaksın.
bende bilmiyorum ki onu unutmak istiyorum artık olanlarıda işten başka bir önerın varmı yapabılecegım düşünmemek üzülmemek için silmek için

Yemiş resmen seni pis karaktersiz insallah bu yaptığı aynen kendi başına da gelir biri de onun parasını yiyip tekmeyi basar.
Bu adamı düşünme bile. Baktın modun düşüyor insan içine karış baktın bir şarkı onu hatırlattı değiştir. Zamanı heba etmeyi bırak. Geçmişte kaldı diye düşün olanları bu da sana bir öğüt olsun.

Nasıl karaktersiz bir insanmış o ya canım sen kendini üzmemeye çalış daha farklı farklı insanlarla karşılaşıcaksın daha düzgün daha karakterli.. Bunları düşün kendini eve kapatmak çok yanlış sürekli insanların içinde bulunmaya çalış müzik aç dans et gez dolaş. Ha memur olsan çok iyi olurdu ama hersey memurlukta degil ki baska bi is bulursun hayirlisi neyse o olsun senin icin ama bi adam icin su ölümlü dünyada kendini bu kadar yıpratma..

Yemiş resmen seni pis karaktersiz insallah bu yaptığı aynen kendi başına da gelir biri de onun parasını yiyip tekmeyi basar.
Bu adamı düşünme bile. Baktın modun düşüyor insan içine karış baktın bir şarkı onu hatırlattı değiştir. Zamanı heba etmeyi bırak. Geçmişte kaldı diye düşün olanları bu da sana bir öğüt olsun.
teşekkür ederim inşallah geçer :/

Nasıl karaktersiz bir insanmış o ya canım sen kendini üzmemeye çalış daha farklı farklı insanlarla karşılaşıcaksın daha düzgün daha karakterli.. Bunları düşün kendini eve kapatmak çok yanlış sürekli insanların içinde bulunmaya çalış müzik aç dans et gez dolaş. Ha memur olsan çok iyi olurdu ama hersey memurlukta degil ki baska bi is bulursun hayirlisi neyse o olsun senin icin ama bi adam icin su ölümlü dünyada kendini bu kadar yıpratma..
İşte dışarda karşılaşırım diye de korkuyorum aslında biraz beni bu hale düşürdü ya görüpte bak ben nerelere kadar geldim onu ne hale getirdim veya şu çalıştığı işlere bak tarzında gururumu dahada çok kırmasından korkuyorum beni bu hale getirip kendini o hale getirip bir şey oldum sanmaları benı çok yaralıyor yorumun içinde teşekkürler

İşte dışarda karşılaşırım diye de korkuyorum aslında biraz beni bu hale düşürdü ya görüpte bak ben nerelere kadar geldim onu ne hale getirdim veya şu çalıştığı işlere bak tarzında gururumu dahada çok kırmasından korkuyorum beni bu hale getirip kendini o hale getirip bir şey oldum sanmaları benı çok yaralıyor yorumun içinde teşekkürler
Bak senin hicbisekilde grurunu incitemez. Sen izin vermiceksin cunku buna. Ben bi zamanlar sevdigim adam icin bu fedakarliklari yaptim elimden gelenin fazlasini yaptim ama o karaktersiz anlamadi deyip geciceksin. Senin grurunu incitecek hicbise yok ortada onda hic grur yok demekki boyle olmus. Sakim uzme kendini sakin yazik etme kendine

Bak senin hicbisekilde grurunu incitemez. Sen izin vermiceksin cunku buna. Ben bi zamanlar sevdigim adam icin bu fedakarliklari yaptim elimden gelenin fazlasini yaptim ama o karaktersiz anlamadi deyip geciceksin. Senin grurunu incitecek hicbise yok ortada onda hic grur yok demekki boyle olmus. Sakim uzme kendini sakin yazik etme kendine
doğru diyosun bide utanmadan karaktersizde ben oldum oda buda ben oldum insan sorun bendemı diye düşündükçe mantıklı bi yan bulamadıkça kendı özgüvenındende oluyor adım atmaya korkar hale geliyor insan

doğru diyosun bide utanmadan karaktersizde ben oldum oda buda ben oldum insan sorun bendemı diye düşündükçe mantıklı bi yan bulamadıkça kendı özgüvenındende oluyor adım atmaya korkar hale geliyor insan
Aynen öyle canım bende yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım benimde kafam çok karışık doğruyu bildiği halde bazen insan düşüncelerine engel olamıyor işte allah yardımcımız olsun

Sen çocuğa dershane parası verdin.sen gitmedin dershaneye .? Doğrumu anlamışım

Bak gülüm bir ablan olarak benden sana tavsiye her şerde bir hayır vardır lafını mutlaka duymussundur oyuzden bu söze inan itimat et ve ona göre artık silkelen ve kendine gel.sen herkesi kendin gibi iyi niyetli zannettiğin için yapmışsın bir hata ve kendini bilmez karaktersiz bir insan icin kendinden ödün vermişsin kendi geleceğinden feragat etmişsin olabilir hepimiz insanız ama değmeyecek bir insan için daha fazla kendi zamanindan ve yasamindan feda etme derim ben.inan bana önüne daha niceleri çıkacak bunlardan birisi senin için dogru insan olacak ışte ozaman ne senin okumuş meslek sahibi olman önemli olacak nede onun çünkü doğru insani buldugun zaman istersen ikinizde bir fabrikada işçi olarak calissaniz bile mutlu olduktan sonra hergun allaha şükür edeceksin onu karşına çıkardığı için ve bazı zamanlar diyeceksin ki azıcık aşım kaygısız başım.şimdi kendine gel ve silkelen çünkü bence rabbim sana boylesini hayırlı görmüş ve böyle olmuş.bir kapi kapandi diye sakin uzulme rabbim sana daha iyisini ve hayırlısıni açacak insaallah.bir hadiste diyorki Neden olmadı diye üzülme, gün gelir iyi ki olmamış diye sevinirsin.birde şunu düşün beterin beteri de vardır.elbette seninde kayiplarin oldu ama şimdi hatalarindan ders cikarma ve hayata dimdik dört elle sarilma ve bol bol dua etme vakti.

Back