- 10 Mayıs 2016
- 16
- 2
- 36
- 30
- Konu Sahibi yamukyumuk94
Arkadaşlar benım 5.bucuk yıldır devam eden bir ilişkim vardı biz aynı üniversiteyi kazandık gittik oradayken ne zaman sıkışsa maddi manevi her konuda yanında oldum yardımcı oldum 4.senemızden sonra durumlar biraz garip bir hal almaya başladı sürekli herseyı bana ödettırmeye başladı ailemin durumu kötü vs diyordu ama kendisi arkadaşlarıyla özel bir şey yapacağında her nasıl oluyorsa para bulabiliyordu yinede aramızdaki yakınlık diyerek sesimi çıkartmadım hesapmı geliyor ben ödüyorum bişeymi alıncak ben alıyorum biyeremi gidilecek ben karşılıyorum arkadaşlarım sevgilileriyle saga sola gidiyolardı sonrada anlatıyolardı bugün sun yaptım bugün bunu yaptık bakıyodum sevgililerine hedıyeler bilmemneler elini dahi cebine attırmamalar bu bu sekılde devam ettı derken son senemize geldık ben kpss ye hazırlanacaktım kendısınınde hazırlanmak istediğini söyledı elimde biraz birikmişim vardı planım bir an önce atanmaktı ama o kendısınınde bunu yapmak ıstedıgını söyledı erkek olduğunu evlenecegımızı ben kazanmasamda bırsey olmayacağını ama onun kazanmasının önemlı olduğunu ailemın yoksa onu istemeyecegını söyledı bende elımdekı paranın buyuk meblağını ona cok kucuk bır meblayı ıse kendıme aldım durumlarınında kötü olduğunu söyledıgı ıcın üzülüyordum sonra o çalışmaya başladı sınava bende ucundan kıyından ancak calısabılıyordum zaten elımde fazla bır kaynağımda yoktu sonra sınava gırdık o bıraz daha yüksek bır puan aldı ben pek bısey yapamadım haliyle okul bıttı evlenecez söyledır böyledırler devam edıyordu yaz tatili başladı ben ilan gördüm başvurmasını söyledım puanının tutdugunu belkı olabılecegını oda dedıgım gıbı başvurdu ve polıslıgı kazandı bırlıkte dersaneye gıdecektık benden habersız kaydını sıldırmıs o gun sonuçlar açıklanmış onu aradım ve onu artık görmıyecegımı kazandığını söyledı kafamdan asagı kaynar sular döküldü sonra lafı degıstırdı vs okula başladı bende dershaneye başladım hergun bana sıkıntı çıkartıyordu canımı yakacak laflar söylüyordu çok üzülüyodum hocalarını dınleyemıyodum anlayamıyodum canım burnumda geziyordum dershanedekılerlede konusmuyodum cunku kafam tamamen meşguldü ailemde sart koşmuştu bu yıl kazandın kazandın yoksa yok sonra sınavıma ıkı hafta kala ikiyüzlüsün yalancısın sen degısmessın tarzında seyler söyledı sordum ona yalanımın ıkı yuzlulugumun degıstırmem gereken seyın ne olduğunu onada cevap vermıyodu değişmezsın işte deyıp gecıstırıyodu hergun ağladım artık ıntıhar edecek noktaya geldım sonrada benden ayrıldı zaten bır yıl calısamadıgım sınavıma 2 hafta boyunca ağlayıp zırlayarak bomboş bır beyınle gözlerım dolu dolu gırdım halıyle hıc bıyerde kazanamadım 1 ay sonra onun üzerine olan bır hattım vardı onuda kapattırdı bana telefonda ıgrenc hakaretler agır seyler söyledı kendımı öldurecektım onamı üzülecegımı ısıme gücüme mı uzulecegımı sasırdım ben sımdı bunları atlatamıyorum arkadaşlar her gun ağlıyorum çok acı cekıyorum 5 6 ay gectı uzerınden ama bu yapılanı kendıme yedıremıyorum gıdıp bıyerde çalışacak halım de kalmadı kendımı eve kapattım zaten sorunlu bır aılem var tekrarda hazırlanamıyorum çok uzun yazdım bılıyorum ama bı yolu olan varsa lütfen bana yardım edın aylardır kendımı eve kapattım onu görür kötü olurum dıyede korkuyorum mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar :S