• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıçak seti tavsiyesi

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
arkadaslar bernardodan aldigim bicak setim bulasik makinesindeki ilk yikamam da paslandi ve hemen iade etmek zorunda kaldim. simdi ise bicak setine ihtiyacim var bu konuda onerebileceginiz marka var mi siz hangi markalari kullaniyorsunuz simdiden cok tesekkur ediyorum:)

ben surbısa kullanıyorum sürmenenin bıcağ 2 yıl bitti çok memnunum akrabamdan tavsiye üzerine almıştım ben daah şık olanlarına bakıyordum ban onlar iyi değil en iyidi budur dedi gereckten iyi çıktı

valla tavsiye uzerine alinca guzel cikiyo zaten ben bi bakayim dedigin urunlere tesekkurler canim:)

canım sürbüsa markası var sürmene bıçakları ben evlenirken çok araştırmıştım en iyi bıçaklar onda.. çok da memnunum...

Solingen aldım ben, oldukça keskin çıktı bıçakları da

$BICAK-SETI-SERVIS-TAKIMI-41PARCA-SOLINGEN.webp

arkadaslar bernardodan aldigim bicak setim bulasik makinesindeki ilk yikamam da paslandi ve hemen iade etmek zorunda kaldim. simdi ise bicak setine ihtiyacim var bu konuda onerebileceginiz marka var mi siz hangi markalari kullaniyorsunuz simdiden cok tesekkur ediyorum:)

tupperware bıçak seti var kullanıyoruz çok da memnunum

emsanın beşli bıçak seti var 39 tl arkadaşım aldı ben ihtiyacım yok dedim almadım cok memnun güzel kesiyormuş..almayı düşünüyorum..bernardonun resmen insanları kazıkladıgına inanıyorum tamam ürünler güzel ama fiyatlar abartılı..

Kızlar böyle bir bıçak setine rastladım.Daha dayanıklı ve keskin bir bıçakmış.Ama sağlıklı mı bilemiyorum.Bir de bulaşık makinesinde yıkanıp yıkanmadığını da yazmamışlar.Sizden kullanan ya da çevrenizde kullanan var mı? Titanyum malzeme sağlıklı mı acaba :26:

$76738078_tn50_0.webp

biz de sürbisa aldık internetten.çok iyiler.aylardır kullanıyoruz.yalnız ellere dikkat etmeli.acayip keskin.çarpsa deliyor yani.bir de makinede yıkamamak lazım.

Back
X