Bıçak bloğu olarak değil de tek tek kulanacağın özlliklerde bıçaklar almanı tasiye ederim.
Solingen marka bir bıçak bloğu aldım, ama içinde 6 tane tırtıklı bıçak var ve hiiç ama hiç işime yaramıyor.. 6 tane aynı boy aynı tip hiç işe yaramayan bıçak et desen et bıçağı değil meyve desen asla değil.. Öyle gerksiz 6 tane bıçak....
Bi tane bütün tavukları keserken kullanılacak büyük çatal gbi bişey.. Ben hiiç ama hiç büyün tavuk pişirmedim, pişirmem de saatlerce kaynat fırınla falan gereksiz ve tavuğun her eti lezzetli olmaz...
O da çok gereksiz bir aparattı...
Sadece 1 şef bıçağı tabir edilen bçak bir ekmek bıçağı ve 2 orta boy bıçak işime yarayabilir..
Ekmek bıçağı upuzun kocaman bişey, şef bıçağı da aynen öyle..
Geriye kaldı 2 ortaboy bıçak....
Anlayacağın hiçbirini kullanmıyorum...
Evlendikten sonra baktım hiçbirini kulanmıyorum, gittim eminönüne sürbisa marka (kalitesini webden kontrol edip çok kaliteli olduğuna kanaat getirdiğim marka) sürmene bçağı tabir edilen bıçaklardan 1 orta boy şef bıçağı, 1 ortaboy çok amaçlı bçak, 1 tanede meyve-ve dilimleme için kullanıabilecek 3 bıçak aldım.. Elimden düşürmüyorum.....
Asla blok tasiye etmiyorum
ben bievden aldım
iyi görünüyordu baya tabi kullanmadım henüz
tırtıklı olmayanları tercih ettim ilerde bileyebilmek için
valla tırtıklılar benim daha çok hoşuma gidiyor daha iyi kesiyor onlardan da istiyorum ben daha almadım bakalım nerden nasl bişey alıcam :S
ben tupperware dan almayi planliyorum..Nasillar acaba kullanan var mi..
ben de tupperware alcaktım.onu da bayaa övmüşlerdi.ama sonra toplu çeyiz aldığım yerde satıcı fissler tavsiye edince onu aldım.tupperware de iyidir bence.
bence alman gerkeen tek bıçak seti sürbisa (sürmene) 3,5 yıldır kullanıyorum tek bir sorun çıkarmadı. hem de yerli malı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?