bıçak bloğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
40
Diğer
arkadaşlar bıçak bloğu tavsiyelerinizi bekliyorum
oktay ustanın ki hoşuma gidiyor ama ne bilmiyorum.
berghoff güzel görünüyor
bir de trabzon seti var ama o da kalite kalite değişirmi bilemiyorum.

evet tavsiyeleriniz nelerdir?

Bıçak bloğu olarak değil de tek tek kulanacağın özlliklerde bıçaklar almanı tasiye ederim.
Solingen marka bir bıçak bloğu aldım, ama içinde 6 tane tırtıklı bıçak var ve hiiç ama hiç işime yaramıyor.. 6 tane aynı boy aynı tip hiç işe yaramayan bıçak et desen et bıçağı değil meyve desen asla değil.. Öyle gerksiz 6 tane bıçak....
Bi tane bütün tavukları keserken kullanılacak büyük çatal gbi bişey.. Ben hiiç ama hiç büyün tavuk pişirmedim, pişirmem de saatlerce kaynat fırınla falan gereksiz ve tavuğun her eti lezzetli olmaz...
O da çok gereksiz bir aparattı...
Sadece 1 şef bıçağı tabir edilen bçak bir ekmek bıçağı ve 2 orta boy bıçak işime yarayabilir..
Ekmek bıçağı upuzun kocaman bişey, şef bıçağı da aynen öyle..
Geriye kaldı 2 ortaboy bıçak....
Anlayacağın hiçbirini kullanmıyorum...
Evlendikten sonra baktım hiçbirini kulanmıyorum, gittim eminönüne sürbisa marka (kalitesini webden kontrol edip çok kaliteli olduğuna kanaat getirdiğim marka) sürmene bçağı tabir edilen bıçaklardan 1 orta boy şef bıçağı, 1 ortaboy çok amaçlı bçak, 1 tanede meyve-ve dilimleme için kullanıabilecek 3 bıçak aldım.. Elimden düşürmüyorum.....
Asla blok tasiye etmiyorum

ben bievden aldım
iyi görünüyordu baya tabi kullanmadım henüz

tırtıklı olmayanları tercih ettim ilerde bileyebilmek için

Bıçak bloğu olarak değil de tek tek kulanacağın özlliklerde bıçaklar almanı tasiye ederim.
Solingen marka bir bıçak bloğu aldım, ama içinde 6 tane tırtıklı bıçak var ve hiiç ama hiç işime yaramıyor.. 6 tane aynı boy aynı tip hiç işe yaramayan bıçak et desen et bıçağı değil meyve desen asla değil.. Öyle gerksiz 6 tane bıçak....
Bi tane bütün tavukları keserken kullanılacak büyük çatal gbi bişey.. Ben hiiç ama hiç büyün tavuk pişirmedim, pişirmem de saatlerce kaynat fırınla falan gereksiz ve tavuğun her eti lezzetli olmaz...
O da çok gereksiz bir aparattı...
Sadece 1 şef bıçağı tabir edilen bçak bir ekmek bıçağı ve 2 orta boy bıçak işime yarayabilir..
Ekmek bıçağı upuzun kocaman bişey, şef bıçağı da aynen öyle..
Geriye kaldı 2 ortaboy bıçak....
Anlayacağın hiçbirini kullanmıyorum...
Evlendikten sonra baktım hiçbirini kulanmıyorum, gittim eminönüne sürbisa marka (kalitesini webden kontrol edip çok kaliteli olduğuna kanaat getirdiğim marka) sürmene bçağı tabir edilen bıçaklardan 1 orta boy şef bıçağı, 1 ortaboy çok amaçlı bçak, 1 tanede meyve-ve dilimleme için kullanıabilecek 3 bıçak aldım.. Elimden düşürmüyorum.....
Asla blok tasiye etmiyorum

ashemezcim canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. trabzon bıçağı dediğim şeyde zaten sürmene bıçağı arkadaşta kullandım harika birşeydi ona halis muhlis Trabzondan gelmiş tabiki.

ben bievden aldım
iyi görünüyordu baya tabi kullanmadım henüz

tırtıklı olmayanları tercih ettim ilerde bileyebilmek için

teşekkür ederim canım tırtıklı olmayacak alacağım bıçak.

berghoff twist modelini almış bulunmaktayım çok memnun kaldım. iyiki almışım diyorum sürekli bişeyler kesesim var. Ayrıca yerli sermaye sürmene bıçaklarından da 1-2 tane almayı düşünüyorum.

valla tırtıklılar benim daha çok hoşuma gidiyor daha iyi kesiyor onlardan da istiyorum ben daha almadım bakalım nerden nasl bişey alıcam :S

valla tırtıklılar benim daha çok hoşuma gidiyor daha iyi kesiyor onlardan da istiyorum ben daha almadım bakalım nerden nasl bişey alıcam :S

canım tırtıklı alanlar sonradan pişman oluyorlarmış. bir bileğleyiciye gidip tırtığını yok ettiriyorlarmış. bilgin olsun.

bende asla almam tırtıklı bıçaklardanda set olarak satılanlardanda bende sürmeneden sipariş edicem bıcaklarımı bizim evde kullandım bıçaklar 10 yıllık oldu sürmene bıçağı hala çok güzel kesiyolar burdada var sürmene bıçağı ama sürmeneli oldum için gitmişken birde çeyizime alrırm gidebilirsem abimde almıştı sırnakta ouruyor gidip orda satmış kapış kapış almş insanlar sipariş bile etmişler

bıçak gerçekten çok önemli. mutfaktaki en önemli parçalarımız. o meşhur sürmene bıçaklarından yalnızca 1 taane var evde, elimden düşmez.

bir de markasını bilmediğim bir set var. ince olanını kullanıyorum salata soğan için,, bi tane de ekmek bıçağını kullanıyorum. arada makasını kullanıyorum, büyük kolaylık makaslar. ama gerçekten gereksiz çok bıçak var ve öylece duruyorlar. ha bir de genişce olanı var pasta kreması sürmekte kolaylık sağlıyor.

ben de fissler in bıçak bloğunu aldım.boy boy hepsi sadece 1 tane tırtıklı var içinde o da ekmek içindi sanırım.daha kullanmadım inşallah iyi çıkaropuyorumnanaktan

bence alman gerkeen tek bıçak seti sürbisa (sürmene) 3,5 yıldır kullanıyorum tek bir sorun çıkarmadı. hem de yerli malı.

Eğer gidebiliyorsan Eminönü ya da Karaköy civarından alabilirsin uygun fiyata.. biz direk Sürmene'deki mağazasından almıştık.

sürbisaya telefon açtım
havale ile gönderdim parayı
kargo parası dahi almadan evime gönderdiler
93 tl ye
6 meyve
1 ekmek
1 sebze
1 soyma
1 et bıçağı
bloklu bir şeklide
anneme ve kayınvalideme aldım

kendime berghofftan almıştım 160 keşke almasaydım dedim
hem daha güzel hem daha ucuz

kendime tekli 3-4 tane aldım yine de
6 tane de meyve bıçağı fazla mal göz çıkarmaz diyerekten

Arkadaşlar bende tefalin 5'li bıçak setini almayı düşünüyorum ama biraz tereddütte kaldım.Alıp kullanan arkadaşlar memnun olup olmadıklarını yazabilirlerse sevinirim.

kızlar yaa babamda bana sürbisanın bloklu bıçak setinden almış ama bloğunu beğenmedim. ben metal saplı siyah yada metal bloklu olanlardan almayı düşünüyordum.. babamda alınca ne yapıyım kararsız kaldım. tabii durum bööle olunca babamda bana bozuldu biraz :S

sürbisayı epey beğenmişsiniz anlaşılan.. ben napıiiyim peki?? yeni bi set mi alayım yoksa sürbisaya talim mi edeyim??

Son düzenleme:
Back