How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları biberonları kaynatmak yetmiyor....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
96
Düzce
arkadaşlar ben sağdığım sütleri takviye amaçlı biberonla veriyorum,
en az 5 dk. da kaynatıyorum,
sterilizatörde de steril etmeye çalışıyorum
ama bunlara rağmen iğrenç bir süt kokusu oluo,deterjan da kullanamıyorz,
sizlerin kullandığı yada yaptığı özel bişey var mı..... ??:sinifsinif:

valla ben haftada sadece 1 kez kaynatıyorum ayrıca plastikse biberonun çok kaynatmakta doğru değil galiba plastikleri kansorejen açıdan .strelizede geçenlerde doktor açıklamıştı tvde sadece hastane ortamındaki bebekler için geçerli hiç böyle şeylere gerek yok demişti evde normal bir şekilde yıkayabilirsinzi dedi bede sıcak suyun altında iyice ova ova yıkıyorum 10 aydır onun harici öel hergün yada her beslenmeden sonra kaynatmıyorum

bende öyle sık sık kaynatmıyorum yıkarken sıcsk su ile biberon fırçasıyla deterjansız güzelce ovarak yıkıyorum şu ana kadar da bişey olmadı

Detrjanla yıka sonra kaynat, yada steril et. marketlerde doğal deterjanlar var fresh mi ne onu kullan için rahat etmiyorsa. sabunda kullanabilisin. .

bende sürekli kaynatmıyorum..ama en güzeli ve güveniliri cam biberon..ben daha yeni aldim sizede tavsiye ederm..temziligide kolay ve koku olayı sıfır

cam biberonlar anne sütündeki antijenleri tuttuğu için anne sütü verilmesi için önerilmiyor. mama için kullanılabilir.

Back