- Konu Sahibi Gxuxldemir
-
tşkler cnm bilgilendirdiğin için.Ama şöyle bir sorun var ben dr.brown's kolik önleyici biberon kullanıyorum.Diğer kolik önleyici biberonlara baktım ama bundaki aparatların hiçbiri onlarda yok.zaten bu da patentli bir ürünmüş.Bu durumda ben biberonumu nasıl değiştireceğim ki,üstelik bebeğim kolik sancısından saatlerce kıvranırken?
Bence bütün olay sağlık bakanlığının bpa maddesi içeren biberonları yasaklamamasından ileri geliyor. Doğal olarak yasaklanmayan bu biberonları avent, dr browns gibi firmalar da burada satmakta sakınca görmüyorlar. Sağlık bakanlığının da yasaklamama sebebi anladığım kadarıyla yaptırmış olduğu araştırmalar ve eldeki bilgilere dayalı. İlgili bakanlıktan bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış, linkini buraya koydum, dileyen göz atabilir. Ben elbette, bir firma hem bpa lı hem de bpa sız biberon üretiyorsa ikisinin de ülkemiz pazarında satılmasından yanayım, sonuçta tüketici olan bizler alternatif sahibi olmalıyız.
saglik bakanligindan bisfenol a aciklamasi
Bu arada araştırırken bir yazı daha buldum, bu konuyla ilgilenen, polikarbonat biberonları kullanan ve endişeleri olan arkadaşlar bu yazıya da bir göz atabilirler...
Bisfenol A
saol arkadaşım içim rahatladı benimdeBence bütün olay sağlık bakanlığının bpa maddesi içeren biberonları yasaklamamasından ileri geliyor. Doğal olarak yasaklanmayan bu biberonları avent, dr browns gibi firmalar da burada satmakta sakınca görmüyorlar. Sağlık bakanlığının da yasaklamama sebebi anladığım kadarıyla yaptırmış olduğu araştırmalar ve eldeki bilgilere dayalı. ılgili bakanlıktan bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış, linkini buraya koydum, dileyen göz atabilir. Ben elbette, bir firma hem bpa lı hem de bpa sız biberon üretiyorsa ikisinin de ülkemiz pazarında satılmasından yanayım, sonuçta tüketici olan bizler alternatif sahibi olmalıyız.
saglik bakanligindan bisfenol a aciklamasi
Bu arada araştırırken bir yazı daha buldum, bu konuyla ilgilenen, polikarbonat biberonları kullanan ve endişeleri olan arkadaşlar bu yazıya da bir göz atabilirler...
Bisfenol A
arkadaşlar cam biberonlarda da bpa kullanılıyormuş renginin parlak olması kolay kırılmaması için filan, chicco yeni BPA sız üretmiş hemen aldım en sağlıklısının cam olduğunu düşünüyorum.hem sütü içinde fazla bekletmeden bebeğe verince sorun olmaz bence...
türkiye de bpa sız biberon yok diye biliyorum ben
avent üretiyormuş ama türkiye pazarında satmıyormuş bu ürünlerini
sanırım pbalıları türkiyede bitirmeye çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?