Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar,
4 aylık bir kızım var.Doğum sonrasında göğüslerim yara olduğu için sağıp biberonla verdim ve kızım artık göğsümü hemen hemen hiç almıyor.Yalnızca uykusunun arasında verdiğim zamanlarda bazen emiyor.O da yetersiz.Sizce ne yapmalıyım?
canım benim kide 3.5 aylık bende aynen senin gibi yaptım ama emmeyi hiç bırakmadı yarada olsa önce biraz emzirip sonra biberon verdim hala da öyle yapıyorum çünkü sütüm yetmiyor mama da veriyorum benimki aksine bu aralar biberonu zor alıyor sürekli emmek istiyor süt az geldiği içinde sinirleniyor ve dolayısıyla doymadığı için uyku düzenide bozuldu bende biberon almamasından dertliyim
göğsümü ağzına aldığında bile bi kere çekiyor sonra iğrenip bırakıyor ya da işi oyuna çeviriyor.Bazen de göğsüm çok dolu olduğu zaman çok geliyor yutamıyo ve sinirlenip yine bırakıyo..günümün 6 saati süt sağmakla geçiyo..manevi anlamda çok yıpratıcı bir durum..